ГОРСКИ СЛУЖИТЕЛИ СЪТВОРИХА ИСТИНСКИ ПРАЗНИК В СТАРА РЕКА
април 9, 2021 2347 Прегледи

ГОРСКИ СЛУЖИТЕЛИ СЪТВОРИХА ИСТИНСКИ ПРАЗНИК В СТАРА РЕКА

Горски служители сътвориха истински празник в балканското село Стара река. По случай Седмицата на гората служители от ДГС – Стара река, под ръководството на директора инж. Халил Шакиров, извършиха залесяване в двора на местното училище. Включиха се още учители и ученици. Децата бяха изненадани от подаръци, осигурени от горското стопанство. Иглолистни и широколистни фиданки бяха залесени и по алеята водеща към сградата на ДГС – Стара река.

„Радвам се, че нашата инициатива се превърна в истински празник за селото и най-вече за децата“, заяви пред Sliveninfo инж. Халил Шакиров.

Предишна БСП - СЛИВЕН Е НА ДЕВЕТО МЯСТО В СТРАНАТА
Следваща РЕГИСТРИРАНО Е ОГНИЩЕ НА COVID-19 В ЗАТВОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТАРИННИ МОНЕТИ И НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ СА ОТКРИТИ В ДОМА НА 51-ГОДИШЕН МЪЖ

Иззети старинни монети, незаконно оръжие и боеприпаси при операция на полицията в Нова Загора. На 31 октомври в хода на операция по противодействие на престъпленията по линия „Културно-исторически ценности“ полицейски

Новини Сливен

SLIVENINFO ВИ ПРЕДЛАГА СНИМКИ ОТ ПОЖАРА В КВ.“РЕЧИЦА“

Sliveninfo Ви предлага снимки от пожара, станал тази сутрин в сливенския квартал „Речица“. Точното място е улица „Малина“. Снимките са от нашия читател Живко Бъчваров.

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПО СЛУЧАЙ 24 МАЙ

Скъпи съграждани, Днес празнуваме един от най-светлите български празници – Деня на българската просвета, култура и на славянската писменост. Денят на буквите носи особен заряд, особена енергия. Той буди у