ГОЛФ ИЗЛЕТЯ ОТ СЛИВЕНСКИ БУЛЕВАРД
януари 22, 2022 9080 Прегледи

ГОЛФ ИЗЛЕТЯ ОТ СЛИВЕНСКИ БУЛЕВАРД

Лек автомобил марка „Фолксваген Голф” буквално излетя от сливенския булевард „Илинденско въстание”, видя репортер на Sliveninfo. Това е улицата, която води от кв. „Заимов” към жп гарата. На първата S – ка колата, движеща се към гарата, не могла да вземе завоя и излязла от пътя. Според запознати тя е минала по урвата и стигнала блок № 4 в кв. „Даме Груев”, който се намира поне 20 м. по-ниско.

Инцидентът стана в ранния съботен следобед. Шофьорът на „Голф”-а се е отървал без сериозни травми. На място пристигнаха служители на полицията и Пътна помощ. Колата бе вдигната и вероятно ще бъде ремонтирана.

Предишна ИЗБРАХА ЛЕГЕНДАТА СТАНКА ЗЛАТЕВА ЗА НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН НАБИРА ПЕРСОНАЛ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ ПО ПРОЕКТ „ГРИЖА В ДОМА В ОБЩИНА СЛИВЕН“

Община Сливен обявява прием на документи за извършване на подбор на персонал за позициите – ръководител на услуга, диспечери на услуга, социални работници, психолог, медицински сестри, рехабилитатори, шофьор, домашен помощник/санитар.

Новини Сливен

АТАНАС ЗАФИРОВ: ПРОМЯНАТА Е В РЪЦЕТЕ НА ХОРАТА! ИЗЛЕЗТЕ, ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО!

Изборите трябва да изправят една срещу друга, в справедлива надпревара, политическите програми на партиите. Трябва да са състезание на личности с потенциал, които да изпълняват тези програми. У нас обаче

Новини Сливен

ИЗГОТВЕН Е ПРОЕКТ ЗА ПОДМЯНА НА ВОДОПРОВОДНАТА МРЕЖА НА СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА

Проблемите с водоснабдяването на село Желю войвода обсъдиха днес на среща  кметовете на община Сливен Стефан Радев и на село Желю войвода Стоян Генов, на която присъства и управителят на