ГОЛЕМИЯТ ЕНЧО КЕРЯЗОВ ЩЕ ПРОВЕДЕ ТРЕНИРОВКА В СЛИВЕНСКАТА ЗАЛА „EXTREME ZONE“
април 29, 2019 1570 Прегледи

ГОЛЕМИЯТ ЕНЧО КЕРЯЗОВ ЩЕ ПРОВЕДЕ ТРЕНИРОВКА В СЛИВЕНСКАТА ЗАЛА „EXTREME ZONE“

Световно известният акробат Енчо Керязов идва в Сливен, за да проведе тренировка в залата на Беди и Мечо Extreme zone, която се счита за най-модерната за мултифункционални тренировки в цяла България. Залата се намира до Новоселския мост, между двата високи блока.

„Тренировката ще се състои тази събота, на 4-ти май от 13 часа. Енчо Керязов ще проведе клас “CORE” в нашата зала“, заяви пред Sliveninfo Мехмед Мехмедов, известен още като Мечо.

Той и неговата спътница в живота Бенедет от Унгария са партньори и приятели с Енчо Керязов, с когото са работили на три континента.

„Тренировката ще трае 30 мин. и ще има разтягане 15 мин. Цената на тренировката – 4 лв. Тези, които искат да дойдат този ден и да тренират с Енчо трябва да си носят килимче за йога, каза Мехмед Мехмедов.

Той съобщи, че от вторник, 30-ти април стартира новата тренировка – световна известната  “PUMP”. Тя ще започне от 18 часа.

Беди и Мечо станаха част от шоуто на Енчо Керязов и неговата фондация, което БНТ излъчи на Великден.

Ето и линкове към тренировките, които Беди и Мечо предлагат в своята зала Extreme zone в Сливен.

SPINNING
TRX
Core
Combat
LADY
Това е кръгова тренировка със специално подбрани упражнения,които имат за цел да стегнат и да дооформят проблемните зони на дамите!
Предишна ТВОРЧЕСКА НАДПРЕВАРА "ТЕКСТИЛНОТО БОГАТСТВО НА СЛИВЕНСКИЯ КРАЙ"
Следваща ФЕН КЛУБ "ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ - СЛИВЕН" ВИ ПОЗДРАВЯВА С НАСТЪПВАНЕТО НА ВЕЛИКДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БИВШИ ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ ПОДКРЕПЯТ СТЕФАН РАДЕВ ЗА НОВ КМЕТСКИ МАНДАТ

Бивши военни и полицаи подкрепят Стефан Радев за нов мандат като кмет на Сливен. Иде реч за Конфедерацията на обществените организации на служителите от сигурността и отбраната, чиито председател е

Новини Сливен

ОТКРИ СЕ ИЗЛОЖБА „СПОМЕН ЗА ДАНИЕЛА НЕНЧЕВА“

Картини на сливенската художничка Даниела Ненчева са представени в галерия „Май“. Изложбата беше открита снощи. Денят не е избран случайно. Даниела, която неотдавна напусна този свят, години наред откриваше свои

Новини Сливен

ТРИМА АРЕСТУВАНИ СЛЕД АКЦИЯ СРЕЩУ ДРОГАТА

Двама мъже са задържани в момента на производство на синтетични наркотични вещества при съвместна операция на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, Специализираното тактическо звено за бързи действия към ОДМВР-Сливен и 

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

ten − 3 =