ГОЛЕМИЯТ ЕНЧО КЕРЯЗОВ ЩЕ ПРОВЕДЕ ТРЕНИРОВКА В СЛИВЕНСКАТА ЗАЛА „EXTREME ZONE“
април 29, 2019 3135 Прегледи

ГОЛЕМИЯТ ЕНЧО КЕРЯЗОВ ЩЕ ПРОВЕДЕ ТРЕНИРОВКА В СЛИВЕНСКАТА ЗАЛА „EXTREME ZONE“

Световно известният акробат Енчо Керязов идва в Сливен, за да проведе тренировка в залата на Беди и Мечо Extreme zone, която се счита за най-модерната за мултифункционални тренировки в цяла България. Залата се намира до Новоселския мост, между двата високи блока.

„Тренировката ще се състои тази събота, на 4-ти май от 13 часа. Енчо Керязов ще проведе клас “CORE” в нашата зала“, заяви пред Sliveninfo Мехмед Мехмедов, известен още като Мечо.

Той и неговата спътница в живота Бенедет от Унгария са партньори и приятели с Енчо Керязов, с когото са работили на три континента.

„Тренировката ще трае 30 мин. и ще има разтягане 15 мин. Цената на тренировката – 4 лв. Тези, които искат да дойдат този ден и да тренират с Енчо трябва да си носят килимче за йога, каза Мехмед Мехмедов.

Той съобщи, че от вторник, 30-ти април стартира новата тренировка – световна известната  “PUMP”. Тя ще започне от 18 часа.

Беди и Мечо станаха част от шоуто на Енчо Керязов и неговата фондация, което БНТ излъчи на Великден.

Ето и линкове към тренировките, които Беди и Мечо предлагат в своята зала Extreme zone в Сливен.

SPINNING
TRX
Core
Combat
LADY
Това е кръгова тренировка със специално подбрани упражнения,които имат за цел да стегнат и да дооформят проблемните зони на дамите!
Предишна ТВОРЧЕСКА НАДПРЕВАРА "ТЕКСТИЛНОТО БОГАТСТВО НА СЛИВЕНСКИЯ КРАЙ"
Следваща ФЕН КЛУБ "ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ - СЛИВЕН" ВИ ПОЗДРАВЯВА С НАСТЪПВАНЕТО НА ВЕЛИКДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТБОРИ ОТ 11 СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА СЕ ВКЛЮЧИХА В СЪСТЕЗАНИЕТО „ПИША И ЧЕТА ПРАВИЛНО“

Отборите на 11 училища от Сливен се включиха в състезанието „Пиша и чета правилно“, посветено на 10 май – Ден на Хаджи Димитър и 24 май – Ден на светите

Новини Сливен

ВЕНЕЦИАНСКА ПРИКАЗКА ЗА ЛЮБОВТА ЩЕ ЗВУЧИ В ЗАЛА „СЛИВЕН“

Една забележителна венецианска приказка за любовта, подготвят солистите на Симфоничен Оркестър Сливен и цигуларката Кремена Оксенкруг. На 17 февруари 2022 от 18.30ч. в зала Сливен,  публиката ще се наслади на чаша вино

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВИ УЧЕНИЦИТЕ, КЛАСИРАЛИ СЕ ЗА УЧАСТИЕ НА ОЛИМПИАДАТА ПО МАТЕМАТИКА В ТАЙЛАНД ПРЕЗ 2019 ГОДИНА

Кметът Стефан Радев посрещна днес в Общината ученици от сливенски училища, класирали се за участие в Тайландската международна олимпиадата по математика – TIMO 2019. Финалът ще се проведе през месец

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

four × 3 =