ГОДИШНИ НАГРАДИ НА МКБППМН НОВА ЗАГОРА В ПОДКРЕПА НА ТЕДИ
14.12.2022 474 Прегледи

ГОДИШНИ НАГРАДИ НА МКБППМН НОВА ЗАГОРА В ПОДКРЕПА НА ТЕДИ

През вечерта на 13 декември уютната зала на театър „Минко Балкански“ едва побра насъбралите се от всички възрасти новозагорци, нетърпеливи да присъстват на Тържествената церемония по награждаване на изявени ученици за 2022г. Тя беше организирана от Местна комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН), Община Нова Загора и Общински ученически съвет като Благотворителен концерт в подкрепа на Теди. Официални гости на събитието бяха кметът на Община Нова Загора Галя Захариева, заместник-кметовете Нина Генчева и Ивайло Енев, председателят на Общински съвет Нова Загора Нейчо Нейчев и секретарят на Общината Ангел Стойчев.

Дни преди Рождество Христово, когато смирението, благодарността и доброто се настаняват в сърцата, организатори и участници ни зарадваха с една артистична вечер, обвързана с благотворителна цел – събирането на средства за подпомагане скъпоструваща операция и лечение на деветгодишния Теди.

Публиката се наслади на красивите изпълнения на новозагорските ни талантливи деца от Школа по изкуствата „Илия Аврамов“, вокална група „Пеещи ноти“ към СУ „Христо Ботев“ и Клуб по спортни танци „Яница – Т.А.“

В тържествената обстановка на празнично украсената сцена бяха отличени и най-талантливите и успели деца и  ученици, които са станали личен пример за своите връстници, приятели, близки и съграждани за това как с много труд, постоянство, с въображение и любов към изкуството и спорта, с добрината и доброволческа дейност, могат да превърнат мечтите си в реалност.

Кметът на Община Нова Загора връчи голямата награда на вечерта в категорията „Добротворчество и благотворителност“, като за победител беше отличен Ученическият съвет при СУ „Христо Ботев“ за своята цялостна добротворческа дейност през 2022 г.

За отличените в категориите имаше подаръци, грамоти и купи, които им бяха връчени от официалните лица от Община Нова Загора и Общински съвет Нова Загора.

Събраната сума от Благотворителния концерт, на стойност 1 284 лв. беше обявена от секретаря на МКБППМН Веска Вълчева, която я предостави на Ина Пейчева – майката на Теодор.

„И малкото добро, направено навреме, е безценно“ – с тези думи г-жа Вълчева благодари на всички участници и присъстващи, станали съпричастни към каузата на вечерта.

 

Номинирани и победители в  Тържествената церемония по награждаване на изявени ученици за 2022 г.

наградени

 

Предишна ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ НАЛАГА ВЕТО ВЪРХУ ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА
Следваща ПО ПОВОД 50-ГОДИШНИЯ СИ ЮБИЛЕЙ, "ЗММ НОВА ЗАГОРА" АД СЕ ВКЛЮЧИ В ЗАЛЕСИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ НА ОБЩИНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГРАЖДАНИ НА СЛИВЕН СЕ СРЕЩНАХА С КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ В ПРИЕМНИЯ МУ ДЕН

Редовният приемен ден на кмета Стефан Радев се проведе днес. Граждани на Сливен го запознаха с проблеми от различен характер и потърсиха съдействието му. Част от въпросите бяха свързани с

Новини Сливен

ИНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ – СЛИВЕН ПРИКЛЮЧИ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ+“

Инженерно-педагогически факултет – Сливен (ИПФ) към Технически университет – София, приключи изпълнението на проект по ключова дейност KA220-SCH – „Партньорства за сътрудничество в училищното образование“ на програма „Еразъм+“ на тема

Новини Сливен

ВИЖТЕ ЗЛАТОТО И ПАРИТЕ НА СЛИВЕНСКИТЕ КОНТРАБАНДИСТИ

При операция на ГДБОП-МВР и ДАНС-Сливен под надзора на Окръжна прокуратура – Сливен, на територията на област Сливен и ГКПП „Капитан Андреево“ са задържани 16 лица за пране на пари