ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ СЕ СРЕЩНА С ОБВИНИТЕЛИ В СЛИВЕН
юни 16, 2022 608 Прегледи

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ СЕ СРЕЩНА С ОБВИНИТЕЛИ В СЛИВЕН

Главният прокурор на Републиката Иван Гешев бе на визита в Сливен в четвъртък, научи Sliveninfo. След обяд той проведе среща с прокурори и следователи в сградата на съдебната палата.

Новината за идването на Иван Гешев бе потвърдена от Веселин Гангалов, окръжен прокурор на Сливен.

„Срещата имаше работен характер и в нея участваха всички прокурори и следователи от съдебния район. Бяха разисквани организационни въпроси“, каза пред Sliveninfo окръжният прокурор на Сливен Веселин Гангалов.

Предишна НОВ ПАРТНЬОРСКИ ПРОЕКТ НА МЛАДЕЖКИ ДОМ-СЛИВЕН
Следваща ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАНЕТО НА УЛИЦИТЕ С РЕКОНСТРУИРАНА ВиК-МРЕЖА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА ХРИСТО ЯНЕВ ЩЕ БЪДЕ ЛЕКТОР НА СВЕТОВНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ

Сливналията Христо Янев ще бъде лектор за 2-ри път на най-голямото туристическо изложение в света ITB Berlin 2018. Той бе поканен от организаторите на най-голямото туристическо изложение в света ITB Berlin да бъде

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВА КАМПАНИЯТА ЗА ДАРИТЕЛИ НА КРЪВНА ПЛАЗМА В СЛИВЕН

Продължава кампанията за даряване на кръвна плазма за пациенти с Ковид-19. Отделението по трансфузионна хематология /Кръвният център в ДКЦ-2/ на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен ще работи с кръводарители през почивните

Новини Сливен

БСП „УДАРИ ДЕСЕТКАТА“ С Д-Р ИВАН ДАНЧЕВ

БСП „удари десетката“ с включването на стоматолога д-р Иван Данчев в своята листа за общински съветници. За известния зъболекар може да се гласува с бюлетина № 56 и преференция 110.