ГЕРБ-СЛИВЕН ТРЪГВА ЗА ПОБЕДА
26.02.2023 2090 Прегледи

ГЕРБ-СЛИВЕН ТРЪГВА ЗА ПОБЕДА

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април. Тя е от 12 души.

Водач на листата на ГЕРБ-СДС в Сливен е областният ръководител на партията Десислава Танева. Втора е Мария Белова – юрист и народен представител в предходни Народни събрания. Трети е Генчо Димитров – директор на Исторически музей – Нова Загора. Четвърти в листата е треньорът по колоездене Евгений Балев. Пети е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски. Ибрям Мустафов e под номер шест. Той икономист и предприемач, представител на община Котел. Младият предприемач Христо Борисов е седми, а осми е инженерът и заместник – кмет на община Твърдица – Антон Драганов. Девети е заместник – кметът на община Нова Загора Ивайло Енев. Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен, е под номер десет. Единадесета в листата е юристът Галя Хачадурян, а предприемачът Тодор Георгиев е на 12-то място.

След регистрацията Димитър Митев, който е член на областното ръководство на ГЕРБ и председател на Общинския съвет в Сливен заяви, че кампанията, която ще води ГЕРБ – СДС ще бъде позитивна и открита. „Както винаги ще водим честна, позитивна и открита кампания. Ще представяме единствено политики, които ще са насочени към хората, визията ни за развитието на страната и възможностите за бюджетна и финансова дисциплина. Ние никога не сме използвали черен PR, затова вярвам, че и нашите опоненти ще водят достойна и толерантна кампания. Убеден съм, че ГЕРБ – СДС и в регионален, и в национален план ще е първа политическа сила“, каза Димитър Митев.

Евгений Балев, който е четвърти в листата, след регистрацията също призова за ползотворна, позитивна и безпроблемна кампания, и изрази увереност в победата на ГЕРБ-СДС на 2 април.

От своя страна Антон Драганов, който е представител на община Твърдица в листата, заяви, че всички тръгват позитивно настроени към поредните избори. „Надявам се на една добра кампания, в която ще говорим за полезните неща и добрите намерения към хората. Пожелавам успех на всички и този път се надявам ГЕРБ – СДС да успее да реализира три мандата за област Сливен“, каза Антон Драганов.

Общинският ръководител на ГЕРБ Здравко Костадинов изрази надежда след изборите на 2 април, в страната ни да се реализира стабилно редовно правителство, което да сложи край на политическата нестабилност и несигурността за хората.

Предишна ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН
Следваща ПЛАМЕН ДАНАИЛОВ ВОДИ ЛИСТАТА НА ИТН В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПАНЕЛ ЗА АЛЕРГИИ И TORCH ТЕСТОВЕ ЗА БРЕМЕННИ В НОВИТЕ ПРОФИЛАКТИЧНИ КАМПАНИИ НА „ЛИНА“

Вече 10 години лаборатория „ЛИНА” насърчава профилактичните изследвания чрез своите месечни кампании на достъпни цени. През юли и август те са общо шест, като в тях са включени два специални

Новини Сливен

В СЛИВЕН ВЕЧЕ РАБОТИ АВТОМОБИЛ ЗА РЕПАТРИРАНЕ НА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНИ КОЛИ

От днес в Сливен вече работи специализиран автомобил за репатриране на неправилно паркирани коли. Дейността му стартира успешно. Първият репатриран автомобил беше извозен до наказателния паркинг, който се намира на

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ И УЧАСТНИЦИТЕ В 56-АТА ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКА ЩАФЕТА „ОСВОБОДИТЕЛ“

Рекорден брой училищни отбори се включиха в 56-ото издание на Лекоатлетическата щафета „Освободител“. Общо 23 отбора взеха участие в тазгодишната надпревара. Те бяха разпределени в три възрастови групи – момичета