ГЕРБ СЛИВЕН: ТРАГИЧЕН ИНЦИДЕНТ НЕ МОЖЕ ДА Е ПОВОД ЗА ПОЛИТИЧЕСКА АГИТАЦИЯ

ГЕРБ СЛИВЕН: ТРАГИЧЕН ИНЦИДЕНТ НЕ МОЖЕ ДА Е ПОВОД ЗА ПОЛИТИЧЕСКА АГИТАЦИЯ

Ръководството на ГЕРБ Сливен напълно подкрепя общинската администрация по отношение на мерките, предприети след инцидента, при който жена загина в кв. “Надежда”.

Ситуацията представлява дългогодишно предизвикателство и Община Сливен прави всичко възможно за справянето с него. Вярваме, че виновните за трагичния инцидент трябва да понесат отговорността си.

В същото време категорично се противопоставяме на опитите случаят да бъде използван за политическа агитация. Евтиният политически PR и самоизтъкване на гърба на човешки съдби е нещо, което смятаме за абсолютно неприемливо!

Именно затова преди седмица пожелахме да седнем на една маса с всички политически сили и кандидати в настоящата предизборна кампания. Предложихме споразумение за честно и почтено поведение в дните до 27 октомври. Ние го подписахме прозрачно, пред очите на журналистите, които станаха гарант.

 

ГЕРБ Сливен ще продължи да води кампания, фокусирана само върху добрите идеи за развитие на града. Вярваме, че това искат и жителите на общината.

Предишна ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ ОТ СЛИВЕН ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЗА 2 ГОДИНИ И 10 МЕСЕЦА
Следваща ЕДИН УСМИХНАТ ПОЛИГЛОТ ПОСЯГА КЪМ СЛИВЕНСКАТА ПОЛИТИКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ СПАСИХА ЖЕНА, ПАДНАЛА В КАНАЛ

Пожарникари са оказали помощ на жена, паднала в канал в град Нова Загора. Инцидентът е станал около 16,30 часа вчера. 51-годишна жена е паднала в канал на улица „Никола Койчев“.

Новини Сливен

МИЛЕНА ЧОЛАКОВА: ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЧИЛИЩНАТА МРЕЖА В ОБЩИНА СЛИВЕН Е НЕОБХОДИМА

Едно мнение на Милена Чолакова по повод реформата в образованието. Чолакова е преподавател по география и икономика в Природо- математическа гимназия в гр. Сливен с 20 годишен стаж в системата:

Новини Сливен

НА АРХАНГЕЛОВДЕН СЕЛО ГАВРАИЛОВО ОТБЕЛЯЗА СВОЯ ПРАЗНИК

Сливенското село Гавраилово отбеляза храмовия си празник на Архангеловден. Честванията започнаха преди няколко дни с различни прояви. Кметът на селото Димитър Андреев поздрави жителите и гости на селото и пожела