ГЕРБ СЛИВЕН СТАРТИРА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ СЪС ЗАЯВКА ЗА РАБОТА И НАДГРАЖДАНЕ НА ПОСТИГНАТОТО
март 8, 2021 1664 Прегледи

ГЕРБ СЛИВЕН СТАРТИРА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ СЪС ЗАЯВКА ЗА РАБОТА И НАДГРАЖДАНЕ НА ПОСТИГНАТОТО

ГЕРБ Сливен даде официален старт на предизборната си кампания днес. В изцяло обновената спортна зала „Асеновец“ бяха представени кандидатите за народни представители в следващото Народно събрание. Всички те заявиха намерението си да работят в полза на гражданите на Сливенска област. Всеки от тях даде заявка, че ще направи каквото зависи от него в областта, в която е компетентен – образование, здравеопазване, земеделие, спорт, култура и др.

Водачът на листата – Десислава Танева – областен ръководител на ГЕРБ Сливен, отчете успехите в работата на досегашните депутати от ГЕРБ, които през последните четири години, представляваха Сливен в парламента. Изрази надежда, че хората ще гласуват доверие на представителите на коалицията ГЕРБ-СДС и посочи какви ще са основните цели, за чието реализиране ще се борят.

„Всичко, което можехме да направим за Сливен, по възможностите на макрорамката, ние го направихме. Всички, задачи, с които тръгнахме преди четири години, са изпълнени или са в процес на изпълнение, но не винаги нещата се случват толкова бързо колкото ни се иска. Надявам се, че ще имаме нов управленски мандат, ще можем да довършим започнатото и ще работим за ново поколение град. Аз вярвам, че можем да надградим постигнатото и да направим Сливен един зелен град, с чиста околна среда, трансформирана икономика на базата на дигитализация и цифровизация и всичко това да доведе до едни по-високи доходи на всички нива, както ни е заложено в програмата, и до по-добра среда за живот, такава-каквато я искат хората. Затова, на 4 април искаме да помолим гражданите, ако смятат, че ще сме достойни техни представители да отидат до урните и да гласуват, ние смятаме че номер 28 в бюлетината е най-добрия избор“, посочи още тя.

По думите й, листата на коалицията ГЕРБ-СДС е изпълнена с млади, образовани и мотивирани хора, готови да работят в полза на своите съграждани.

Втора в партийната листа е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то и 44-то Народно събрание. Трета е Галя Захариева – педагог и народен представител в 42-то, 43-то и 44-то НС. Четвърти в листата е Пламен Крумов – предприемач и спортист. Той е общински председател на СДС-Сливен. Пета е д-р Наталия Канева – лекар. Началник на отделението по ендокринология в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е д-р Славян Тъмнев – лекар, специализант в „Клиника по кожни и венерически болести“ в УМБАЛ „Александровска“. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е д-р Димитър Великов – стоматолог и управител на Амбулатория за индивидуална практика по дентална медицина. Единадесети в листата е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. На 12-то място е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Предишна ОСМОМАРТЕНСКА ШЕГА ЗАВЪРШИ С ПРИСТИГАНЕ НА ПОЛИЦИЯ
Следваща КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ГЕРБ ПОЗДРАВИХА ПЕРСОНАЛА НА COVID-ОТДЕЛЕНИЯТА ЗА 8 МАРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПИЯН ШОФЬОР НА СЕАТ Е ХВАНАТ КЪСНО СНОЩИ В СЛИВЕН

В РУ-Сливен е започнато бързо производство за управление на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила. На 09 юли, в 23,50 часа, на бул.“Г.Данчев“ е спрян за проверка лек

Новини Сливен

КОЛЬО МИЛЕВ, БСП: НЯМА ДА ТЪРСИМ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА СЛИВЕН КАТО ВДИГАМЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ

Няма да търсим решение на проблемите на Сливен като вдигаме данъците и таксите в общината. Високите данъци не пълнят хазната, ефектът е обратен. Когато натовариш хората с тежки налози, те  спират

Новини Сливен

В ПЛАНИНСКАТА ЧАСТ ПЪТИЩАТА СА ПРОХОДИМИ ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ

Всички пътища от републиканската мрежа в област Сливен са проходими, съобщиха от областната администрация.  В планинската част движението трябва да се извършва при съобразяване със зимната обстановка. По високите места в