ГЕРБ-СЛИВЕН РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ С КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ
август 28, 2022 4141 Прегледи

ГЕРБ-СЛИВЕН РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ С КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври.

„Листата ни е съставена от хора, за които е важно всяко населено място, всеки човек и всеки проблем. До мен са доказали се личности с много опит и авторитет, и най – вече с желание за работа. Нашите кандидати са представители на четирите общини в областта и познават нуждите на местната ни общност“, заяви водачът на листата и областен координатор на партията Десислава Танева.

Листата на ГЕРБ Сливен е от 12 души. Втора е Мария Белова – юрист  народен представител в досегашни Народни събрания. Трети е Генчо Димитров – директор на Исторически музей – Нова Загора. Четвърти в листата е треньорът по колоездене Евгени Балев. Пети е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски. Ибрям Мустафов e под номер шест в листата. Той икономист и предприемач, представител на община Котел. Младият предприемач Христо Борисов е седми, а осми е инженерът и заместник – кмет на община Твърдица – Антон Драганов. Девети е заместник – кметът на община Нова Загора Ивайло Енев. Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен, е под номер десет. Единадесета в листата е юристът Галя Хачадурян, а предприемачът Тодор Георгиев е на 12-то място.

След регистрацията Десислава Танева заяви, че кампанията, която ще води ГЕРБ – СДС, ще бъде позитивна и открита, а кандидатите за народни представители ще са сред хората. „Пожелавам успех на целия ни екип. Благодаря на всички за доверието през тези години. Благодаря за признанието и избора, който направиха нашите активисти за листата на сегашните предсрочни избори. Нашият екип е добре познат на гражданите на Сливен и областта. Ние ще водим позитивна кампания, както винаги. Кампания, която е основана само на експертиза, факти и ангажименти, които ние имаме отговорността и възможността да поемем и изпълним. Призовавам зрелищният PR да приключи. Призовавам за кампания, в която дебатът ще съдържа експертиза, а не зрелища. Страната влиза от криза в криза. За съжаление краткосрочните перспективи, предвид и геополитическите конфликти, не са добри. Страната повече от всякога се нуждае от държавници, които да преведат и през тази криза, уморения от тази политическа нестабилност през последната година и половина народ, за да бъде сигурен в собственото си бъдеще. Призовавам просто за държавност, за експертиза и отговорност“, каза още Десислава Танева.

Предишна ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

119 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

3 839 са общо новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие. Направени са 13 849 PCR теста. Това прави 27,7% от тестваните. Това показва справка в Националната информационна система. 72 184 са общо потвърдените случаи на

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при патрулна дейност в град Сливен. На 8 септември, в 03,20 часа, на бул.“Ст.Стамболов“, е извършена проверка на 38-годишен мъж от град Сливен.

Новини Сливен

ЗАСИЛВА СЕ КОНТРОЛЪТ СРЕЩУ БЕЗНАДЗОРНОТО ДВИЖЕНИЕ НА ЖИВОТНИ

От 1 февруари се засилва контролът срещу безнадзорното движение на едри домашни животни по главните пътища, в селскостопанските имоти и обществените места в Сливен и областта. Това решение бе взето