ГЕРБ-СЛИВЕН ПОЗДРАВИ ДАМИТЕ ОТ ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „ВЕЧНА МЛАДОСТ“ В СЕЛО КРУШАРЕ, ПО СЛУЧАЙ 8 МАРТ
март 8, 2023 657 Прегледи

ГЕРБ-СЛИВЕН ПОЗДРАВИ ДАМИТЕ ОТ ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ „ВЕЧНА МЛАДОСТ“ В СЕЛО КРУШАРЕ, ПО СЛУЧАЙ 8 МАРТ

ГЕРБ-Сливен и тази година спази традицията и поздрави дамите за 8 март – Международен ден на жената. Кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Евгений Балев и общинските съветници Милен Петков и Йордан Стефанов поднесоха цветя на всички жени от пенсионерски клуб „Вечна младост“ в село Крушаре.

Евгений Балев поздрави представителките на клуба за празника и им пожела да бъдат здрави и да запазят невероятния си дух. „Ние от ГЕРБ за поредна година се отзоваваме на Вашата покана да сме заедно в този празничен ден. Пожелаваме Ви да сте здрави и да продължавате да ни учите на упоритост и благородство. Мъдростта и опитът Ви са безценен урок за нас“, каза Балев.

Милен Петков също поздрави жените от клуба за празника и им благодари за поканата. „Съхранете бодростта и силата на духа си, за да можете да предавате мъдростта, натрупана през годините, на подрастващите поколения и обичаните от Вас хора. От все сърце Ви пожелавам здраве и бодър дух“, каза общинският съветник от ГЕРБ Милен Петков. Той изпрати специален поздрав и от областния ръководител на ГЕРБ Десислава Танева. „Искам да Ви предам и специални поздрави от г-жа Десислава Танева, която е водач на листата на ГЕРБ-СДС за 21 МИР Сливен за предстоящите избори. От нейно име Ви пожелавам да бъдете все така основа на живота, неговото начало, смисълът му и подкрепата му. Продължавайте да закриляте дарения от Вас живот и показвайте винаги вярната посока“, каза Милен Петков.

От своя страна Йордан Стефанов пое ангажимент към певческата група на селото – „Вечна младост“, да дари чорапи с втъкани фолклорни мотиви, които ще са част от аксесоарите на народните им носии. Той им пожела да продължават със същия хъс и любов към българските фолклор и традиции да предават на младите поколения духовните ни ценности и обичаи.

Председателят на пенсионерски клуб „Вечна младост“ Йорданка Колева благодари на представителите на ГЕРБ за подкрепата през годините и пожела доброто сътрудничество да продължи и занапред.

ГЕРБ-Сливен поздравява всички жени с техния празник – 8 март и им пожелава да са винаги усмихнати, обичани и желани!

Кандидатите на ГЕРБ-СДС, за стабилна България отново, може да подкрепите с номер 2!

Предишна СЪВЕТЪТ ПО ВЪПРОСИТЕ НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЩИНА СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ЗАСЕДАНИЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НФСБ СЛИВЕН ПОЧЕТЕ ПАМЕТТА НА ЖЕРТВИТЕ НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД

Местната организация на НФСБ в Сливен днес почете паметта на жертвите на Арменския геноцид извършен от османците в периода 1915-1923 На Международния ден в памет на жертвите в поклонението пред

Новини Сливен

ХЕЛИКОПТЕР НА АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ЩЕ КАЦНЕ И ДНЕС В СЛИВЕН

Медицински хеликоптер на американската армия ще кацне в 14 часа днес на площадката в двора на Военна болница в Сливен. Това съобщиха за читателите на Sliveninfo от ръководството на лечебното

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Някакъв мъж води Иванчо вкъщи, като го държи за ухото. Баща му на Иванчо отваря вратата: -Какво е направил пак моя хубостник? -Хвърли камък по колата ми. -Уцели ли?