ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ШАТРА
22.05.2024 578 Прегледи

ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ШАТРА

От днес гражданите на Сливен могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която ще имат възможност да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 22 в бюлетината. Жителите на Сливен и региона ще могат да разберат какви са националните приоритети на партията, решенията за изход от кризите, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.

„Всеки ден в изнесената ни приемна, нашите съграждани могат да се срещнат и да поговорят с кандидатите от листата с номер 22. Ние сме родени и живеем в Сливен и региона. Хората ни познават. Затова разчитаме на подкрепата Ви на 9 юни“, каза кандидатът за народен представител от ГЕРБ – СДС Мария Белова, която е под номер 102 в листата.

Тя обясни, че в Управленската програма на ГЕРБ-СДС са заложени краткосрочни и дългосрочни цели, които могат да се изпълнят в рамките на пълен мандат. „Всичко заложено в програмата ни е изпълнимо и е в интерес на гражданите. Във всяка секторна политика имаме приоритети, които вярвам, че ще реализираме с подкрепата на българските граждани. Надявам се, че след 9 юни ще имаме стабилно правителство на ГЕРБ, което липсваше през последните три години“, уточни Мария Белова.

По думите й не само в предизборната кампания, но и в редовните приемни с граждани, хората поставят много и различни проблеми. Част от тях са свързани с нестабилността на страната и несигурността, която води тя, с програмата за саниране, която ГЕРБ стартира в кабинета на Борисов 3. „Хората питат кога ще започне тази програма и кога ще стартира работата по последните одобрени за саниране обекти. За нас като народни представители това е приоритет, защото е изключително полезно за хората“, коментира Мария Белова.

Тя бе категорична, че основното, което искат сега българите е сигурност, стабилност и предвидимост за бъдещето. „Затова ние ще продължим да слушаме какво ни казват хората и да работим за решаване на проблемите. Очакваме нашите съграждани на шатрата, за да поговорим“, каза още Белова.

Шатрата ще е отворена всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. Срещи с кандидатите могат да се провеждат и в офиса на партията. Кандидатите за народни представители ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата.

Предишна МУЗИКАТА НА ПУЧИНИ ОТ СЦЕНАТА НА ЗАЛА „СЛИВЕН“
Следваща УНИКАЛНИ СНИМКИ НА РАСТЕНИЯ И ЖИВОТНИ СА ВКЛЮЧЕНИ В ИЗЛОЖБА ЗА БИОРАЗНООБРАЗИЕТО В ЗАЛА „СЛИВЕН“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА ЗАКУПУВАНЕТО НА КУВЬОЗ

ПМГ „Добри Чинтулов“ направи дарение на Отделението по неонатология за закупуването на кувьоз. Сумата е 1252 лева. Ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен и работещите в неонатология благодарят

Новини Сливен

ИЗВЕСТНИ СА НОСИТЕЛИТЕ НА НАЦИОНАЛНАТА НАГРАДА „К. КОНСТАНТИНОВ“ ЗА ПРИНОС В ДЕТСКОТО КНИГОИЗДАВАНЕ ЗА 2019Г.

Днес, 8.05.2019г., на специална пресконференция в Регионална библиотека „Сава Доброплодни”-Сливен, журито за определяне на Националната награда „Константин Константинов“ за принос в детското книгоиздаване за 2019г. с председател – Луизина Савкова

Новини Сливен

ЕЗИКОВАТА ГИМНАЗИЯ ОТИВА В СГРАДАТА НА 10-ТО, УЧИЛИЩЕ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ СЕ ВЛИВА В 3-ТО

Езикова гимназия „Захарий Стоянов“ да се премести в сградата на 10-то училище в кв. „Българка“. Начално училище „Васил Левски“ да престане да съществува, вливайки се в 3-то училище. Това са