ГЕРБ – СЛИВЕН ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ШАТРА И ЗАПОЧНА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ
юни 24, 2021 801 Прегледи

ГЕРБ – СЛИВЕН ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ШАТРА И ЗАПОЧНА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ

Гражданите на Сливен вече могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която могат да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 5 в бюлетината. Жителите на Сливен и региона ще могат да разберат какви са националните приоритети на партията, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.

„Личните срещи с хората са изключително важни, защото само така можем да чуем тяхното мнение за политиката, която водим, за постигнатото дотук и да представим „очи в очи“ идеите си за бъдещето развитие на региона“, каза водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Десислава Танева.

Шатрата е отворена в рамките на работното време, всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. Предвижда се тя да посети и големите квартали на Сливен.

На 11 юли ще отидем в секциите, за да упражним правото си на вот по нов начин. С промените в изборния кодекс, това ще става машинно.

По този повод ГЕРБ Сливен започна информационна кампания. В предизборните ни шатри, наши доброволци ще показват на желаещите как се гласува с машина и ще отговарят на въпросите Ви. Вместо машини ще използваме таблети. Такива устройства с приложението са предоставени и на кметовете от ГЕРБ в малките населени места. Приканваме всички наши съграждани да посетят тези шатри и да се уверят, че на 11 юли ще знаят как да упражнят законното си право на вот.

Кандидатите за народни представители ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата.

Предишна ОБЛАСТ СЛИВЕН ЩЕ Е ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛНИ ДНИ ЗА УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ
Следваща МОБИЛНИ ЕКИПИ ЗАПОЧНАХА ИМУНИЗАЦИИ В СЕЛАТА ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОП „ГРАДСКА МОБИЛНОСТ“ – СЛИВЕН ПРОЯВЯВА ДВОЕН СТАНДАРТ

Общинско предприятие „Градска мобилност“ в Сливен проявява двоен стандарт, който отблъсква всеки нормален човек. Това заяви пред Sliveninfo Галя Георгиева, секретар на читалище „Зора“. В късния следобед във вторник Георгиева

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ ТЕЦ-СЛИВЕН

Уведомяваме Ви, че поради смяна на основен източник на топлинна енергия, до достигане на нормалните му технологични параметри, топлоподаването към града ще бъде намалено. Ръководството на дружеството се извинява за

Новини Сливен

39-ГОДИШЕН СЛИВНАЛИЯ Е ЗАДЪРЖАН ЗА НАРКОТИЦИ

Притежание на наркотици е установено от полицейски служители при проверка на 3 декември. Около 00,05 часа, на булевард „Цар Симеон“, патрулен полицейски екип е спрял за проверка 39-годишния Д.Д. от