ГЕРБ – СЛИВЕН ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ШАТРА И ЗАПОЧНА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ
юни 24, 2021 538 Прегледи

ГЕРБ – СЛИВЕН ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ ШАТРА И ЗАПОЧНА ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ

Гражданите на Сливен вече могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която могат да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 5 в бюлетината. Жителите на Сливен и региона ще могат да разберат какви са националните приоритети на партията, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.

„Личните срещи с хората са изключително важни, защото само така можем да чуем тяхното мнение за политиката, която водим, за постигнатото дотук и да представим „очи в очи“ идеите си за бъдещето развитие на региона“, каза водачът на листата на Коалиция ГЕРБ – СДС Десислава Танева.

Шатрата е отворена в рамките на работното време, всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. Предвижда се тя да посети и големите квартали на Сливен.

На 11 юли ще отидем в секциите, за да упражним правото си на вот по нов начин. С промените в изборния кодекс, това ще става машинно.

По този повод ГЕРБ Сливен започна информационна кампания. В предизборните ни шатри, наши доброволци ще показват на желаещите как се гласува с машина и ще отговарят на въпросите Ви. Вместо машини ще използваме таблети. Такива устройства с приложението са предоставени и на кметовете от ГЕРБ в малките населени места. Приканваме всички наши съграждани да посетят тези шатри и да се уверят, че на 11 юли ще знаят как да упражнят законното си право на вот.

Кандидатите за народни представители ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата.

Предишна ОБЛАСТ СЛИВЕН ЩЕ Е ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛНИ ДНИ ЗА УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ
Следваща МОБИЛНИ ЕКИПИ ЗАПОЧНАХА ИМУНИЗАЦИИ В СЕЛАТА ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЗИ – СЛИВЕН: ОТ 14 ФЕВРУАРИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН НЯМА ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ

На 13.02.2020 г. се проведе заседание на Областен оперативен щаб за борба с Грип и ОРЗ. Прие се решение за преустановяване на грипната епидемия в област Сливен, считано от 14.02.2020

Новини Сливен

НЯМА ОПАСНОСТ ОТ ПРЕЛИВАНЕ НА РЕКИ И ЯЗОВИРИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Ситуацията в община Сливен във връзка с дъждовете от последните дни е сложна, но няма опасност от преливане на реки или язовири и други последици по изградената инфраструктура. Това съобщи

Новини Сливен

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

На 21 декември в 00,10 часа, на бул.Хр.Ботев” е извършена проверка на лек автомобил БМВ, управляван от 29-годишен водач от град Гълъбово. Пробата за употреба на наркотици е показала положителен