ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ ПОД МОТОТО „ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК“

ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ ПОД МОТОТО „ПОВЕЧЕ ЗА ХОРАТА ТУК“

ГЕРБ Сливен представи предизборната си програма „Повече за хората тук“ в препълнената зала на Драматичен театър „Стефан Киров“. Кандидатът за кмет Стефан Радев представи постигнатото по време на мандата му и заедно с кандидатите за общински съветници очертаха основните приоритети за управлението на Сливен.

„Преди четири години излязох пред вас с обещанието Сливен да тръгне по нов път. Днес искам да благодаря на всички вас за доверието, на екипа на общината, на достойните съветници от ГЕРБ и на правителството за подкрепата. Заедно успяхме да изправим Община Сливен на крака и да преодолеем кризата. Много хора не вярваха, че в тежката ситуация ще имаме време и енергия да променяме Сливен. Ние обаче работихме на високи обороти, за да постигнем това, с което се гордеем“, заяви от трибуната Стефан Радев.

По време на мандата му като кмет на Сливен успешно стартира програмата за саниране на жилищни блокове, беше изградено кръгово движение на „Розова градина“, осъществен бе „пробив“ на улица „Г.С. Раковски“ и се реализираха редица други проекти.

„Няма да спрем дотук. Сега заставам пред вас с амбициозна програма и визия за развитието на Сливен. Целта ни е една – всеки жител да живее в по-добра среда, да има повече перспективи за работа и доходи, за по-високо самочувствие и всеки да се чувства горд, че е сливналия.

Всички искаме да постигнем повече за хората тук. Затова ви призовавам – на 27 октомври гласувайте с номер 43 в бюлетината! Нека още на първи тур осигурим стабилност и перспективи за общината“, каза още Радев.

Даден бе приоритет на изграждането на индустриална зона между Сливен и Ямбол и развитие на инфраструктурата не само в центъра на града, но и по кварталите и малките населени места. Кандидатите за общински съветници представиха още важни и изпълними мерки по отношение на сигурността, образованието, туризма, здравеопазването, подобряване на градската среда и социалната политика.

Областният координатор на партията Десислава Танева благодари на всички за подкрепата през годините.

„Преди четири години не всички познавахте Стефан Радев. Четири години по-късно съм горда да се изправя пред вас и да кажа – това е мандатът, в който се свърши най-много за Сливен в годините на прехода. Това е човекът не на обещанията, а на ангажимента, отговорността и на работата. Нашите кандидати са уважавани хора и добри професионалисти. Няма по-интелигентен, знаещ и можещ екип. Те са най-добрите“, заяви Танева и пожела победа още на първи тур с номер 43 в бюлетината.

Всички кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на ГЕРБ в населените места в общината бяха представени на присъстващите в залата, а на събитието стана ясно, че програмата е отворена и за добри идеи от жителите на Сливен.

Поради засиления интерес и препълнената зала бяха осигурени места и във фоайето на театъра, където на големи екрани зрителите наблюдаваха случващото се на сцената.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ЗАЛИЧИ ТРИМА КАНДИДАТИ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ АБВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЪЛГАРИ! СЛИВЕНЦИ! ДА СЕ СЪХРАНИМ И УСТОИМ!

В сюблимни мигове на заплахи здравият български корен винаги е давал опори на народа ни: да се възправи срещу многобройните удари на съдбата и да ги превъзмогне  с крепкостта на

Новини Сливен

25 ДУШИ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ СА ГЛОБЕНИ ЗА НЕНОСЕНИ НА МАСКИ

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 776 проверки за спазване

Новини Сливен

ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА КРУШКА СВЕТВА ПРЕЗ 1934 Г. В СЛИВЕН

Блогът на библиотека „Зора“ към НЧ „Зора“ – Сливен публикува интересна информация за първата българска електрическа лампова фабрика, която е основана в Сливен през 1934 г. Предлагаме ви я: Едва