ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИВА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ НА 30 СЕПТЕМВРИ

ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИВА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ НА 30 СЕПТЕМВРИ

ГЕРБ Сливен ще даде официално начало на предизборната си кампания със специално събитие, представящо основните приоритети в програмата за управление на общината.

На 30 септември от 18,30 ч. в Драматичен театър „Стефан Киров“  Стефан Радев и кандидатите за общински съветници ще разкрият какъв е планът за обновяване на градската среда; как ще се работи за икономическото развитие на Сливен и  какво се предвижда за подобряване на техническата инфраструктура.

„Повече за хората тук“ е специално събитие, на което ще се разкрие още и от приоритетите на кандидатите под номер 43 в бюлетината по отношение на сигурността, образованието, туризма, здравеопазването и социалната политика. Сливналии ще имат възможността да научат повече и за постигнатото от екипа на Стефан Радев през изминалия четиригодишен мандат.

Гостите  в театъра ще имат възможността да се запознаят и с кандидатите за кметове на ГЕРБ в населените места в общината.

Специалното събитие на ГЕРБ Сливен е със свободен вход. Заради засиления интерес към мероприятието от офиса на партията препоръчват желаещите да присъстват да заемат местата си по-рано.

Предишна ТВЪРДИЦА СИ НАМЕРИ СТОПАНИН
Следваща ОИК - СЛИВЕН ОТРЯЗА ХРИСТО БАТИНКОВ ОТ УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ КАТО НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В ПОНЕДЕЛНИК ЗАПОЧВА ИЗПЛАЩАНЕ НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ

В понеделник започва изплащането на възнагражденията на Секционните избирателни комисии от произведените на 27 октомври местни избори и балотажа на 3 ноември. Възнагражденията ще се изплащат на касата в общината

Новини Сливен

ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР НАГРАДИ ДВАМА СЛУЖИТЕЛИ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

„ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДAРНОСТ”  и парична награда са получили двама служители на ОДМВР-Сливен от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов. Отличията са за проявена инициативност и постигнати високи професионални

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ: ЧЕСТИТ БАНГО ВАСИЛ!

Поздрав по случай Банго Васил – ромската Нова година Уважаеми представители на ромската общност в община Котел, Честит Банго Васил! Нека 2018 година, която за Вас започва от 14 януари,