ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИВА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ НА 30 СЕПТЕМВРИ

ГЕРБ СЛИВЕН ОТКРИВА ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ НА 30 СЕПТЕМВРИ

ГЕРБ Сливен ще даде официално начало на предизборната си кампания със специално събитие, представящо основните приоритети в програмата за управление на общината.

На 30 септември от 18,30 ч. в Драматичен театър „Стефан Киров“  Стефан Радев и кандидатите за общински съветници ще разкрият какъв е планът за обновяване на градската среда; как ще се работи за икономическото развитие на Сливен и  какво се предвижда за подобряване на техническата инфраструктура.

„Повече за хората тук“ е специално събитие, на което ще се разкрие още и от приоритетите на кандидатите под номер 43 в бюлетината по отношение на сигурността, образованието, туризма, здравеопазването и социалната политика. Сливналии ще имат възможността да научат повече и за постигнатото от екипа на Стефан Радев през изминалия четиригодишен мандат.

Гостите  в театъра ще имат възможността да се запознаят и с кандидатите за кметове на ГЕРБ в населените места в общината.

Специалното събитие на ГЕРБ Сливен е със свободен вход. Заради засиления интерес към мероприятието от офиса на партията препоръчват желаещите да присъстват да заемат местата си по-рано.

Предишна ТВЪРДИЦА СИ НАМЕРИ СТОПАНИН
Следваща ОИК - СЛИВЕН ОТРЯЗА ХРИСТО БАТИНКОВ ОТ УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ КАТО НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДИМИТЪР МИТЕВ: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЛИВНАЛИИ!

Уважаеми съграждани, Живеем в уникален град, който е дал на българската история велики личности, паметни събития и възрожденски дух. Сливен е благословия, кауза и отговорност. На този светъл празник –

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СВИКА СРЕЩА С РЗИ И ДИРЕКТОРИТЕ НА БОЛНИЦИ ЗАРАДИ СЛУЧАИТЕ НА КОВИД – 19 В СЛИВЕН

Ситуацията със заболелите от Ковид-19 в болница „Хаджи Димитър“,  бъдещата организация на работа в лечебното заведение след отварянето му, уточняване на броя на пациентите и наличните болнични легла, бяха акцентите

Новини Сливен

ЛЕК АВТОМОБИЛ ГОРЯ НА БУЛ. „ГЕОРГИ ДАНЧЕВ“ В СЛИВЕН

Лек автомобил горя на бул.“Г.Данчев“ в град Сливен на 10 август. Сигналът е получен в 09,14 часа. Произшествието е възникнало по време на движение в лек автомобил „Фолксваген Поло“, собственост