ГЕРБ – СЛИВЕН ОСТРО ОСЪЖДА ВАНДАЛСКИЯ АКТ СРЕЩУ ОФИСА НА ПАРТИЯТА
август 11, 2020 962 Прегледи

ГЕРБ – СЛИВЕН ОСТРО ОСЪЖДА ВАНДАЛСКИЯ АКТ СРЕЩУ ОФИСА НА ПАРТИЯТА

ГЕРБ Сливен остро осъжда вандалския акт срещу офиса на партията, при който с блажна боя са замеряни прозорците на помещението. Това заяви днес Димитър Митев, член на областното ръководство на ГЕРБ.

Грубата атака е извършена в нощта на 10 август около 23 часа. Извършителят е млад мъж, който е заснет от охранителни камери. Той е добре сложен и добре облечен. Прикрива се с маска и качулка. Действал е спокойно, без да бърза, като след като е хвърлил боята, се е оттеглил през паркинга, източно от блока, където се намира офисът на партията.

Видеозаписът е предаден на полицията. Разследващите проверяват и други охранителни камери в района, за да бъде открит извършителят, каза общинският ръководител на партията Здравко Костадинов.

„ГЕРБ приема правото на протест на всички. Всеки има право да отстоява исканията си в социално-икономическата област, да изразява своите позиции и възгледи, но считаме, че посегателството върху сгради – общинска и държавна собственост, и нарушаване на свободата и конституционните права на всички останали граждани, които имат своите причини да не участват в тях, е неприемливо и осъдително. Демократичното общество се гради с дебати и конструктивен диалог, а не с вандализъм“, заяви Димитър Митев.

Това е поредното неправомерно действие към имота, ползван от партията, за последните 30 дни. На 25 юли беше облепен с нецензурни плакати и замерян с яйца. През последните дни подобни прояви имаше и в други градове.

Предишна СЕКТОР „БЪЛГАРСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ” В СЛИВЕН ЩЕ РАБОТИ ОТ 7,30 ДО 17,30 ЧАСА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СРЕДАТА НА ФЕВРУАРИ ЗАПОЧВАТ ДЕЙНОСТИТЕ ПО „ПРОБИВА“-А НА УЛ. „Г.С.РАКОВСКИ“ В СЛИВЕН

Договорът за строително-монтажните работи за обект „Отваряне на улица „Г.С. Раковски“ – Сливен беше подписан на 31 януари, съобщи кметът Стефан Радев. Изпълнението на един от важните проекти за града

Новини Сливен

ОСМОКЛАСНИЦИ ОТ ГИМНАЗИЯ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ ПРЕДСТАВИХА ЛИТЕРАТУРНО-МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА, ПОСВЕТЕНА НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО

Литературно-музикална програма представиха учениците от осмите класове на ППМГ „Добри Чинтулов“ по случай 3 март – Националния празник на България. Бяха припомнени факти и личности свързани с освобождението на страната

Новини Сливен

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН С НОВИ УСЛУГИ ЗА УЛЕСНЕНИЕ НА АБОНАТИТЕ СИ

Инж. Костов, намираме се в навечерието на новия отоплителен сезон. Трябва ли задължително всички Ваши абонати да имат в домовете си уреди за дистанционно отчитане? Топломерите с дистанционно отчитане стават