ГЕРБ-СЛИВЕН НОМИНИРА ЗАМЕСТНИК-ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ КАМЕН КОСТОВ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ

ГЕРБ-СЛИВЕН НОМИНИРА ЗАМЕСТНИК-ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ КАМЕН КОСТОВ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ

ГЕРБ-Сливен номинира единодушно Камен Костов за евродепутат. Другите две номинации от общинското събрание на ГЕРБ са за еврокомисаря Мария Габриел и Лиляна Павлова, бивш министър на строителството.

„Не мога да не съм удовлетворен от факта, че всичките, над 100 участници в събранието, гласуваха единодушно за мен. Това е и голяма отговорност“, заяви Камен Костов пред Sliveninfo.

37-годишният зам.-областен управител преди броени дни стана магистър по психология в СУ „Климент Охридски“. Той е известен като стриктен администратор и управленец с бъдеще.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ТВЪРДИЦА ОТБЕЛЯЗА ТРЕТИ МАРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ОДМВР – СЛИВЕН: БЛИЗО 1000 НАРУШЕНИЯ НА ЗДвП СА УСТАНОВЕНИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В ОБЛАСТТА

От 04  до 10 март  на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от ГДНП, главния секретар на МВР и директора на ОДМВР-Сливен старши

Новини Сливен 0 коментара

МАЛАРИЯ – РИСКОВЕ И НАЧИНИ НА ПРЕДПАЗВАНЕ

Какво заболяване е Маларията? Маларията е заболяване с характерна природна ендемичност – среща се основно в райони с определени климатични и географски особености в тропичните и субтропичните райони на Земята.

Новини Сливен 0 коментара

ИНЖЕНЕР ИЗНЕНАДА ДАМИТЕ ОТ ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ В СЛИВЕН СЪС СТИХОТВОРЕНИЕ

Инж. Калин Минчев от дирекция „Общинска инфраструктура“ изненада жените от общинска администрация. Той подари на всяка от тях лист със стихотворение, написано от него. Стихотворението е със заглавие „Живот за

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

7 + 17 =