ГЕРБ СЛИВЕН ЗАКРИВА КАМПАНИЯТА СИ СЪС СПЕЦИАЛНО ВИДЕО

ГЕРБ СЛИВЕН ЗАКРИВА КАМПАНИЯТА СИ СЪС СПЕЦИАЛНО ВИДЕО

Със специално, емоционално видео, разкриващо стъпките в кампанията на силните кандидати под номер 32 в листата, ГЕРБ Сливен закрива официалната част на кампанията си.

Клипът включва кадри от обиколки на кандидатите за народни представители из града, както и в селата в областта. Видеото включва и инициативата на МГЕРБ за облагородяване на един от маршрутите до Халката, както и кадри от традиционната предизборна шатра на партията.

“Финалното видео е логичен завършек на кампанията и за мен бе удоволствие да разкажа какво се случи в последния месец”, заявява кандидатът за народен представител Велмира Вълева, чийто глас озвучава видеото.

И през тази кампания, съобразявайки се с противоепидемичната ситуация, ГЕРБ и СДС в Сливен проведоха най-грамотната дигитална кампания в страната.

Над 40 видеоматериала разкриват основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ и СДС, запознават сливналии с кандидатите в 21 МИР и разясняват процеса на машинно гласуване.

От видеоматериалите можем да разберем, че кандидатите под номер 32 в бюлетината ще се борят за социална поносимост на електроенергията; минимална работна заплата от 1 000 лв и средна заплата от 2 000 лв; ежегодно индексиране на пенсиите и санирането на домовете на 120 000 семейства.

Финалното видео на ГЕРБ и СДС за тази кампания можете да видите тук – https://youtu.be/cqxcMUWdhpA

Както и на страницата на ГЕРБ – Сливен във фейсбуук: https://www.facebook.com/gerb.sliven

Всички видеоматериали с приоритетите в кампанията на коалицията под номер 32, както и разясняване на процеса за гласуване с машини можете да откриете в официалния YouTube канал на ГЕРБ Сливен – https://www.youtube.com/channel/UCOdk6GSW2O2gyfpRfS9HQrg/featured

Предишна СЛИВЕН СЕ ПРОЩАВА С АДВОКАТ ЮРИ ЯНКОВ
Следваща ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН ПОСТАНОВИ ПРИСЪДА ЗА СМЪРТ НА ЖЕНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ЗАПАЗВА ЦЕНАТА НА ТОПЛАТА ВОДА

Инж.Костов, абонатите на Топлофикация Сливен очакват да разберат дали ще продължат да плащат същата пределна цена за битова гореща вода или смятате да се вдигне?    Вече обявихме официално че

Новини Сливен

ДВАМА НОВОЗАРАЗЕНИ С КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН

159 са новите случаи на COVID-19 при 3 341 изследвани проби. Това показват данните в Националната информационна система. Към 14 юли потвърдените случаи на коронавирус у нас са 7 411, от

Новини Сливен

ПОЖАРНИКАРИ ОТ КОТЕЛ ВАДИХА БУС „МЕРЦЕДЕС“ ОТ РЕКА

Екип на РСПБЗН-Котел са извадили бус „Мерцедес“ от дерето на река „Котлешница“, на път І-7 преди град Котел, след като е претърпял пътен инцидент. Водачът е мъж на 46 години