ГЕРБ СЛИВЕН ЗАКРИВА КАМПАНИЯТА СИ СЪС СПЕЦИАЛНО ВИДЕО
11.11.2021 892 Прегледи

ГЕРБ СЛИВЕН ЗАКРИВА КАМПАНИЯТА СИ СЪС СПЕЦИАЛНО ВИДЕО

Със специално, емоционално видео, разкриващо стъпките в кампанията на силните кандидати под номер 32 в листата, ГЕРБ Сливен закрива официалната част на кампанията си.

Клипът включва кадри от обиколки на кандидатите за народни представители из града, както и в селата в областта. Видеото включва и инициативата на МГЕРБ за облагородяване на един от маршрутите до Халката, както и кадри от традиционната предизборна шатра на партията.

“Финалното видео е логичен завършек на кампанията и за мен бе удоволствие да разкажа какво се случи в последния месец”, заявява кандидатът за народен представител Велмира Вълева, чийто глас озвучава видеото.

И през тази кампания, съобразявайки се с противоепидемичната ситуация, ГЕРБ и СДС в Сливен проведоха най-грамотната дигитална кампания в страната.

Над 40 видеоматериала разкриват основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ и СДС, запознават сливналии с кандидатите в 21 МИР и разясняват процеса на машинно гласуване.

От видеоматериалите можем да разберем, че кандидатите под номер 32 в бюлетината ще се борят за социална поносимост на електроенергията; минимална работна заплата от 1 000 лв и средна заплата от 2 000 лв; ежегодно индексиране на пенсиите и санирането на домовете на 120 000 семейства.

Финалното видео на ГЕРБ и СДС за тази кампания можете да видите тук – https://youtu.be/cqxcMUWdhpA

Както и на страницата на ГЕРБ – Сливен във фейсбуук: https://www.facebook.com/gerb.sliven

Всички видеоматериали с приоритетите в кампанията на коалицията под номер 32, както и разясняване на процеса за гласуване с машини можете да откриете в официалния YouTube канал на ГЕРБ Сливен – https://www.youtube.com/channel/UCOdk6GSW2O2gyfpRfS9HQrg/featured

Предишна СЛИВЕН СЕ ПРОЩАВА С АДВОКАТ ЮРИ ЯНКОВ
Следваща ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН ПОСТАНОВИ ПРИСЪДА ЗА СМЪРТ НА ЖЕНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЕКРЕТАРЯТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ВАЛЯ РАДЕВА Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ НА СЕКРЕТАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Секретарят на Община Сливен Валя Радева е новият председател на Националната асоциация на секретарите в България. Тя бе избрана по време на 29-то Общо събрание на организацията, което се проведе

Новини Сливен

СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО ЩЕ БЪДЕ ОТБЕЛЯЗАНА В СЛИВЕН ОТ 1 ДО 7 АВГУСТ

„Да се застъпим за кърменето – обучение и подкрепа“. За поредна година Ла Лече Лига, Регионална здравна инспекция-Сливен и Център за майчино и детско здраве, организират Седмица на кърменето в

Новини Сливен

ЮИДП ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ПОЖАРНИКАРИ С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

Скъпи пожарникари, Приемете искрените ни поздравления по повод Професионалния празник на българските пожарникари и Национална служба „Пожарна безопасност и защита на населението”. Няма нищо по-благородно от спасяването на човешки живот.