ГЕРБ СЛИВЕН ЗАКРИВА КАМПАНИЯТА СИ СЪС СПЕЦИАЛНО ВИДЕО

ГЕРБ СЛИВЕН ЗАКРИВА КАМПАНИЯТА СИ СЪС СПЕЦИАЛНО ВИДЕО

Със специално, емоционално видео, разкриващо стъпките в кампанията на силните кандидати под номер 32 в листата, ГЕРБ Сливен закрива официалната част на кампанията си.

Клипът включва кадри от обиколки на кандидатите за народни представители из града, както и в селата в областта. Видеото включва и инициативата на МГЕРБ за облагородяване на един от маршрутите до Халката, както и кадри от традиционната предизборна шатра на партията.

“Финалното видео е логичен завършек на кампанията и за мен бе удоволствие да разкажа какво се случи в последния месец”, заявява кандидатът за народен представител Велмира Вълева, чийто глас озвучава видеото.

И през тази кампания, съобразявайки се с противоепидемичната ситуация, ГЕРБ и СДС в Сливен проведоха най-грамотната дигитална кампания в страната.

Над 40 видеоматериала разкриват основните приоритети в управленската програма на ГЕРБ и СДС, запознават сливналии с кандидатите в 21 МИР и разясняват процеса на машинно гласуване.

От видеоматериалите можем да разберем, че кандидатите под номер 32 в бюлетината ще се борят за социална поносимост на електроенергията; минимална работна заплата от 1 000 лв и средна заплата от 2 000 лв; ежегодно индексиране на пенсиите и санирането на домовете на 120 000 семейства.

Финалното видео на ГЕРБ и СДС за тази кампания можете да видите тук – https://youtu.be/cqxcMUWdhpA

Както и на страницата на ГЕРБ – Сливен във фейсбуук: https://www.facebook.com/gerb.sliven

Всички видеоматериали с приоритетите в кампанията на коалицията под номер 32, както и разясняване на процеса за гласуване с машини можете да откриете в официалния YouTube канал на ГЕРБ Сливен – https://www.youtube.com/channel/UCOdk6GSW2O2gyfpRfS9HQrg/featured

Предишна СЛИВЕН СЕ ПРОЩАВА С АДВОКАТ ЮРИ ЯНКОВ
Следваща ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН ПОСТАНОВИ ПРИСЪДА ЗА СМЪРТ НА ЖЕНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ОБЯВЯВА ПРИЕМ НА НОМИНАЦИИ ЗА НАГРАДАТА „МИЛОСЪРДИЕ“

Община Сливен разкрива процедура за номинации за наградата „Милосърдие“ за 2021 г. Предложенията за наградата се правят от лечебни и социални заведения, неправителствени организации, общински съветници и граждани. Всяка организация

Новини Сливен

ПЛЕНЕР ЗА РИСУНКА И ПРАЗНИЧНО ШОУ НА 1 ЮНИ В ТВЪРДИЦА

Община Твърдица и Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий 1914” канят на празник по повод 1 юни – Международен ден на детето. От 10 ч. на 1 юни започва пленер в

Новини Сливен

ПРОФ. АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ ИДВА В СЛИВЕН ЗА УЧРЕДЯВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕ „ЗАЕДНО“

Проф. Александър Томов ще дойде в Сливен за учредяването на местни структури на движение „Заедно“. Срещата с видния икономист, който е бивш вицепремиер, е насрочена за 17.30 часа на 3