ГЕРБ СЛИВЕН: БУРГАСКИЯТ СОЦИАЛИСТ ДА ПОПИТА КАНДИДАТА ИМ В ТЪРГОВИЩЕ ЗАЩО НЕ ЗАВЪРШИ БУЛ. “ХАДЖИ ДИМИТЪР”
март 29, 2021 1343 Прегледи

ГЕРБ СЛИВЕН: БУРГАСКИЯТ СОЦИАЛИСТ ДА ПОПИТА КАНДИДАТА ИМ В ТЪРГОВИЩЕ ЗАЩО НЕ ЗАВЪРШИ БУЛ. “ХАДЖИ ДИМИТЪР”

В ГЕРБ Сливен вярваме, че е най-честно и ясно не само да говорим с факти и цифри, но и да гледаме кой говори. Защото от Бургас предизвикателствата и видимите резултати сигурно изглеждат далечни.

Ние спасихме Област Сливен от пропадането, което започна при управлението на ген. Кольо Милев. На два вота бившият червен кмет получи ясен червен картон от сливналии и затова днес е водач на листа… в Търговище. Защо БСП го прати там – не е наша работа, както не е и наша работа защо Столетницата изпрати човек от Бургас в Сливен.

По време на нашето управление се реализираха някои от най-значимите инфраструктурни проекти в общината за последните години. Само преди дни премиерът Бойко Борисов инспектира големия проект за канализация на кв. “Речица”, в присъствието на кмета Стефан Радев, сливенски депутати и министър от града. Това е най-добрата оценка за управлението и за добрата комуникация между институциите.

Твърденията на бургаския водач на сливенската листа на БСП, че няма национална подкрепа за областта, категорично не отговарят на истината, а констатацията, че “липсва местна инициатива” е обидна за всички сливналии.

Тъй като кандидатът от Бургас говори за неподготвеност, цитирайки данни от пандемичната 2020-а, ние сме готови да направим сравнение колко европейски проекта са реализирани и колко инвестиции са привлечени по време на управлението на БСП и това на ГЕРБ. Вярваме, че резултатът, меко казано, няма да е в полза на червената партия.

И да – ние сме в добра комуникация с кметовете на Стара Загора и Бургас. Които са от ГЕРБ. От бургаските социалисти можем да научим друго. Бенчо Бенчев и водачът на червената листа в Сливен могат да кажат какво. А можем да попитаме и защо кандидатът им за Търговище за четири години управление в Сливен направи задължения, които ще плащаме до 2031 г.

Водачът на БСП в Сливен говори и за реконструкцията на бул. “Хаджи Димитър”. Това е проект на повече от десет години. Бившият кмет каза, че е “пред завършване”, но така и не успя да го направи.

Бургаският водач на червената листа може да звънне на колегата си в Търговище, за да го попита, защо не го завърши. През това време ние в Сливен ще работим за хората тук.

В началото на март за пореден път именно ние инициирахме подписването на споразумение за честна и почтена кампания. БСП избра да не го подпише. Сега всички знаем защо.

Ние също можем да извадим кадри на дупки и асфалтиране в кал по време на дъжд – кадри от управлението на БСП в областта. Но няма да го направим. Защото за нас е важно да говорим с хората за предизвикателствата на града. Да предлагаме добри, работещи идеи. Оставяме нескопосаните опити за политическо противопоставяне на други.

От Столетницата искат да довършим изречението “Когато фактите говорят…” Фразата е лесна и ясна за всеки кандидат под номер 28 в листата.

Когато фактите говорят – БСП мълчат.

Предишна КРАСИМИР ВЪЛЧЕВ ОБЕЩА ОЩЕ ИНВЕСТИЦИИ ЗА СЛИВЕНСКИТЕ УЧИЛИЩА И УЧИТЕЛИ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШЕСТИМА МЛАДИ МЪЖЕ ОТИВАТ НА СЪД ЗА ШОФИРАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И ДРОГА

Шест бързи производства са образувани по време на специализирана операция по пътна безопасност през почивните дни. Засилени проверки на водачи на МПС за употреба на алкохол, наркотици и правоспособност са

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес, 05.03.2020 /четвъртък/ поради авария на ул. „Кошарите“ и крайпътно заведение е прекъснато водоподаването на кв.“Речица“ до 16.00ч. „ВиК – Сливен“ се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

„Пътна полиция”-Сливен уведомява гражданите, че от 12 март глобите, наложени с фиш, електронен фиш и наказателно постановление могат да се плащат на ПОС терминал в сградата на КАТ-Сливен, стая №11.