ГЕРБ ПРЕДЛАГА МАРИЯ БЕЛОВА ЗА ШЕФ НА КОМИСИЯТА ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ В НС
май 31, 2019 928 Прегледи

ГЕРБ ПРЕДЛАГА МАРИЯ БЕЛОВА ЗА ШЕФ НА КОМИСИЯТА ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ В НС

Мария Белова да поеме ръководството на парламентарната комисия по земеделие. Това предложение на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова ще бъде разгледано днес в парламента.

Белова ще оглави комисията, след като Десислава Танева напусна парламента, за да поеме за втори път позицията земеделски министър.
Белова положи клетва като депутат през май след като Танева бе избрана за министър. Завършила е Природо-математическата гимназия „Добри Чинтулов“, а след това право. Специализирала е управление на европейски проекти. Учи финанси. От 2004 г. е адвокат в Сливенската колегия. Била е депутат от 43-то Народно събрание

По време на парламентарния контрол на депутатски въпроси ще отговарят министрите Мариана Николова, Данаил Кирилов, Десислава Танева и Нено Димов.

 

epicenter.bg

Предишна САРКИС ШАКЛИЯН ОГЛАВИ ДВИЖЕНИЕ „ЗАЕДНО” В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ТАЗИ ВЕЧЕР ЗАПОЧВА ХХIII МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ „ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗ ГРАНИЦИ“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРИЕМЕН ДЕН НА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО

Заместник- кметовете Румен Иванов и Пепа Чиликова и секретарят на Община Сливен Валя Радева имаха днес приемен ден. Повечето от въпросите към заместник- кмета Румен Иванов бяха от обществен характер.

Новини Сливен

ПЪТЯТ ДО СЕЛО РАКОВО Е ОТВОРЕН

Пътят до село Раково е отворен. Току-що минах по него заедно със съпруга ми. Това заяви пред Sliveninfo Ирина Платиева, кметски наместник в Раково.

Новини Сливен

ПРЕДСТАВИХА МОНОГРАФИЯТА ЗА Д-Р СИМЕОН ТАБАКОВ

Монографията “Д-р Симеон Табаков (1882-1918). Животопис, творчество, документи” на д-р Йордан Желев бе представена на 11 декември в зала „Май”. Книгата е посветена на 100-годишнината от смъртта на видния български

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

18 + 9 =