ГЕРБ КАНИ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ И КАНДИДАТИ ДА ПОДПИШАТ СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ

ГЕРБ КАНИ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ И КАНДИДАТИ ДА ПОДПИШАТ СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ

ГЕРБ Сливен кани останалите партии и кандидати в местните избори да подпишат споразумение за честна и почтена изборна кампания. Пактът ще се подпише публично в четвъртък, 26 септември от 11 часа в пресклуба на БТА.

Инициативата на предизборния щаб на ГЕРБ и кмета Стефан Радев е продиктувана от тенденцията фалшиви новини и компромати да изместят фокуса от идеите и дебатите за политики в хода на кампанията. От щаба на ГЕРБ категорично заявяват, че ще водят толерантна агитация и ще се фокусират върху предложенията за подобряване на градската среда и живота на хората в общината.

“Вярваме, че кампания, основана на идеи, а не на лични нападки е най-добрият начин сливналии да направят информиран и добър избор. Ние няма от какво да се притесняваме, даже сме горди с постигнатото в последните четири години. Със споразумението искаме да запазим и авторитета на институциите, тъй като компроматните битки карат хората да гледат с недоверие на избраниците си, когато започнат работа там”, заяви общинският ръководител на ГЕРБ Здравко Костадинов.

От щаба на ГЕРБ гарантират, че няма да използват фалшиви новини, спекулации и лични нападки срещу другите кандидати. Подписването на споразумението публично ще даде знак за обществото кои са кандидатите, мислещи за сливналии и кои са гонещите лични интереси, заявяват още от партията.

Събитието на 26 септември е открито за всички представители на медиите.

 

 

Предишна ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК ПЕТЪР ДИМИТРОВ ХВЪРЛИ ОСТАВКА ЗАРАДИ ИЗДИГАНЕТО НА ЛЕЧКОВ ОТ ПАРТИЯ "НОВА АЛТЕРНАТИВА"
Следваща 300 БАЛИ СЕНО ИЗГОРЯХА ПРИ ПОЖАР В СЕЛО ЯБЛАНОВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРИМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Притежание на наркотици е установено при патрулна дейност от служители на РУ-Сливен. На 24 юли, в 20,30 часа, е извършена проверка на 20-годишния П.С. от град Сливен. В него е

Новини Сливен

ИЗВЪРШЕНИ СА ПРОВЕРКИ В 85 АВТОБУСА ОТ ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ

През изминалата седмица екипи на ОД на МВР  са извършили 85 проверки в автобуси от обществения транспорт, съобщиха от Областния кризисен щаб.  Повечето от тях са осъществени Сливен, като само през почивните

Новини Сливен

РОМСКИ КВАРТАЛ ПЛАТИ ПЪРВИТЕ СИ 3000 ЛЕВА ЗА ВОДА

ВиК-дружеството в Сливен събра първите 3 000 лева от потребителите в ромската махала на сливенското село Крушаре. Това е първият успех от инициативата на „ВиК“ – Сливен за работа с ромите.