ГЕРБ И СДС ЗАЛАГАТ НА МЛАДИ СЛИВНАЛИИ ЗА УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ
юни 25, 2021 1323 Прегледи

ГЕРБ И СДС ЗАЛАГАТ НА МЛАДИ СЛИВНАЛИИ ЗА УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ

Млади хора, които живеят в Сливен, корените им са от тук, работят и се развиват в родния си град – на това залагат от Коалиция ГЕРБ – СДС за успех на предстоящите избори.

В листата  под номер 5 са включени амбицирани млади професионалисти, които са готови да защитават интересите на местната общност в Народното събрание. Сред тях има лекари, педагози, лингвисти, икономисти и други специалисти.

„Благодаря на ръководството на партията, че отново ми гласува доверие да съм част от листата за предстоящите избори. Довериха се на мен и младите ми колеги в стремежа ни за промяна, за развитие и за по-добри политики, както в регионален, така и в национален план“, заяви д-р Наталия Канева.

Младата лекарка е завършила Медицински университет – София и е специализирала „Ендокринология“. Ръководи отделението по ендокринология в МБАЛ “Д-р Иван Селимински”- Сливен, а по време на епидемията COVID-19 отделението. Ако бъде избрана за народен представител, ще продължи да отстоява каузата за модернизация и нови методи за лечение, за реформа за привличане и задържане на медицински кадри. „Искам спешната помощ да е обезпечена и да има възможности за качествено здравеопазване във всяка точка на страната. Моята мисия е да работя за ред в здравеопазването“, каза д-р Канева. Младият специалист ще бъде и първото лице на рубриката “Моите 5”, която ще стартира на страницата на ГЕРБ Сливен във Facebook и официалния канал на партията в YouTube. Преференциално за д-р Канева може да се гласува като се избере 5 с преференция 103.

Борис Шейтанов, който е завършил Университет по бизнес мениджмънт и хотелиерство в Хага, Нидерландия, е следващото лице, което с богатата си експертиза има амбицията да допринесе за развитието на Сливен и региона. В момента е мениджър на застрахователен офис, а в последните години е успял да изгради стабилни и ползотворни бизнес контакти с държави от Европа и извън Европейския съюз.

„Според мен само ГЕРБ и СДС са гарант за европейското развитие на страната ни и България трябва максимално да използва позициите, които правителството на Бойко Борисов е извоювало в чужбина. Искам родните предприемачи да излязат по-силни след пандемията и да има повече възможности за използване на европейската солидарност. Мой приоритет е административното облекчаване за бизнеса“, категоричен е Борис Шейтанов. За него може да се гласува преференциално като се избере 5 с преференция 105.

Георги Даскалов е завършил „Фармация“ в Медицински университет – София. В момента е мениджър на аптека в Сливен. За него е важно да продължат и да се надграждат успешните политики в здравната и социалната сфера.

„Искам достъпно здравеопазване и повече грижи за социално уязвимите. Искам достойни условия на труд в социалната сфера и здравеопазването. За мен ГЕРБ и СДС са показали във времето как се работи истински в България и успешно преведоха страната ни през една от най-тежките епидемии, които светът е виждал. Това ме накара да припозная ГЕРБ като партията, която може да реализира идеите ми“, заявява Георги Даскалов, за когото може да се гласува преференциално с 5 и 106.

Сред младите хора в листата на ГЕРБ е Милена Гочева. Тя е завършила „Начална училищна и предучилищна педагогика“ и „Бизнес и администрация“. В момента работи като начален учител в Сливен. Личната й кауза е малките населени места да имат по-добър достъп до образование. Целта й е дигиталното образование да е достъпно за повече български ученици, а учителите да имат по-добри условия на труд. Ще насочи усилията си за повече ред в образователната сфера. Преференциално за Милена Гочева може да се гласува като се избере 5 с преференция 109.

Даниела Василева е начален учител в Сливен. Основната й задача е да се постигне качествено развитие на образователната система. Ще работи за повече инвестиции за образование и наука, по-качествено висше образование и мост между образователните институции и бизнеса. Вярва, че трябва да има повече ред в образователната сфера. Нейната преференция е 110.

Велмира Вълева е най-младото лице, включено в лисата за вота на 11 юли. Тя е лингвист с арабски език. В момента е асистент на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов за област Сливен. Личната й кауза е насочена към повече възможности за младите хора в общината. Целта й е в родния й град да има повече работа и алтернативи за свободното време. „Ще работя за това, образованието да е по-атрактивно, качествено и достъпно за всички. Желанието ми е да има повече ред и възможности за младите хора“, обяснява Велмира Вълева, за която може да се гласува с 5 и преференция 111.

Предишна ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СЛИВЕН: ЖИТЕЛИ НА МАЛКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА НИ СИГНАЛИЗИРАТ ЗА ЕВЕНТУАЛНА ПОДГОТОВКА НА ТЪРГОВИЯ С ГЛАСОВЕ
Следваща ПОДПИСКАТА СРЕЩУ ДПС В СЛИВЕНСКО ЗАПОЧНА ОТ ВЪЗРОЖДЕНСКИ КОТЕЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ОСИГУРЯВА БЕЗПЛАТНО АВТОКИНО С ДВА БЪЛГАРСКИ ФИЛМА НА 6 И 7 ЮНИ

Община Сливен и „Силвърнойз Фрейм“ организират за  гражданите безплатно автокино на 6 и 7 юни 2022 г., съобщиха от общинския пресцентър. Филмите са „В сърцето на машината“ на 6 юни

Новини Сливен

10,67% Е ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ КЪМ 11 ЧАСА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Избирателната активност в област Сливен към 11 часа е 10,67 процента при гласували 18 334 души, съобщиха от областната администрация. Най-голяма активност към този час е регистрирана в община Нова Загора

Новини Сливен

АТАНАС ЗАФИРОВ: СРАМНО Е В 21-ВИ ВЕК ЖИТЕЛИТЕ НА КВ. „РЕЧИЦА“ ДА НЯМАТ ДОСТЪП ДО ЧИСТА ПИТЕЙНА ВОДА И КАНАЛИЗАЦИЯ

  Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ се срещнаха с жители на сливенския квартал „Речица“ по повод изпълнението на европейския проект за изграждане на канализация за отпадъчни