ГЕОРГИ ХРИСТОВ  С ВЗРИВЯВАЩ ОТ ЕМОЦИЯ  КОНЦЕРТ  ПРИСТИГА  В СЛИВЕН
05.05.2021 1241 Прегледи

ГЕОРГИ ХРИСТОВ С ВЗРИВЯВАЩ ОТ ЕМОЦИЯ КОНЦЕРТ ПРИСТИГА В СЛИВЕН

Единственият и неповторим Георги Христов дава старт на своето турне за 2021г, което ще мине през повече от 20 града в страната, ако условията по време на пандемия позволят. На 11.05. той ще гостува в град Сливен в зала Васил Левски от 19.00 ч.

Големият тенор ще представи грандиозен концерт-спектакъл, преплетен от екзалтираща емоция, искреност, музика, ефектно осветление и завладяваш темперамент, пред който няма човек, който може да остане равнодушен. Това е събитие, което ще ви остави без дъх и ще го помните цял живот.

Великият глас на България пристига в Сливен с един специален концерт, изпълнен с чувственост и топла емоция. Проектът му ‘ Моят път” предизвика голям интерес сред почитателите му в страната и изпълни концертните салони без страх от пандемията, и с огромно въодушевление! Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди екзалтирани хора, очакващи отново и отново да го гледат! Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие, и тази година гр. Сливен е включен в турнето на емблематичния изпълнител Георги Христов!
Организаторите гарантират, че ще преживеете една незабравима вечер, позитивна до безвремие, така нужна ни в тази епидемична обстановка.

Билети ще намерите на касата на зала Сливен с работно време от 10ч. до 13ч. и от 15ч. до 17ч. всеки работен ден, както и в системата на Ивентим БГ.

През тази седмица касата ще работи в сряда, 05.05 и петък, 07.05.

Тел. за информация: 0897051411

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ИЗВЕСТНА ЛЕКАРКА И СИНЪТ Й НАПРАВИХА ВЕЛИКДЕНСКО ДАРЕНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГОРЯ АВТОМОБИЛ В КВ. „КОЛЬО ФИЧЕТО“

Лек автомобил горя в сливенския квартал „Кольо Фичето“. Случи се в четвъртък вечерта. Колата бе паркирана пред блок № 7. Тази сутрин от полицията в Сливен дадоха официална информация за

Новини Сливен

МАРИЯ БЕЛОВА: ДНЕС ГЛАСУВАХ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СЛИВЕН

„Днес гласувах за бъдещето на Сливен. Гласувах за това, да продължи работата в полза на Сливен и хората в региона. Гласувах за човека, който не дава празни обещания, а с

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 10.02.2020 г. (понеделник)  до 13.00ч. е прекъснато водоподаването на кв.“Речица“ При възможност водоснабдяването ще