ГЕОРГИ БАЛАБАНОВ ОТ СЛИВЕН СТАНА ОРГАНИЗАЦИОНЕН СЕКРЕТАР НА БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД
януари 23, 2023 1117 Прегледи

ГЕОРГИ БАЛАБАНОВ ОТ СЛИВЕН СТАНА ОРГАНИЗАЦИОНЕН СЕКРЕТАР НА БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД

Топ финансистът от Сливен Георги Балабанов стана организационен секретар на партия Български възход. На практика това означава, че сливналията е вече вторият човек в партията с председател Стефан Янев. Балабанов ще отговаря за структурите в цялата страна и подбора на кандидат – депутати за листите. Миналият месец той стана сътрудник в парламентарната група на Български възход в Народното събрание.

Георги Балабанов в момента е финансов консултант на международни и български компании. Балабанов изкара 5 г. в Европарламента, където беше съветник в групата на консерваторите. Там той правеше политически и икономически анализи за семейството на европейските консерватори.

Георги Балабанов е основател и първи изпълнител директор на винарната на Едоардо Миролио край новозагорското село Еленово. Бил е финансов и административен директор на „Раумер” – България.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ ПРЕДЛОЖИ УВЕЛИЧАВАНЕ НА СУМАТА ЗА ПОДКРЕПА НА СДРУЖЕНИЯТА ЗА САНИРАНЕТО
Следваща ЧЕТИРИМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА КРАЖБА НА КАБЕЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ГРАБЕЖ В КВАРТАЛ „ДАМЕ ГРУЕВ“

Криминалисти на РУ-Сливен са разкрили случай на грабеж в сливенския квартал „Даме Груев“. Извършителите са задържани. В края на месец юни криминално проявените И.Х.(28г.) от град Ямбол, И.К.(35г.) и М.П.(32г.)

Новини Сливен

АЛПИНИСТЪТ ОТ СЛИВЕН АТАНАС СКАТОВ Е ИЗКАЧИЛ ШЕСТИЯ НАЙ-ВИСОК ВРЪХ В СВЕТА

Българският алпинист от Сливен Атанас Скатов изкачи осми осемхилядник, след като успешно стъпи на Чо Ойю. Върхът е висок 8188 метра и е шестият най-висок в света. Чо Ойю се намира само

Новини Сливен

ЧЕТВЪРТИ СРЕДНОВЕКОВЕН СЪБОР „ПОМНИ СЛАВАТА“ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА КРЕПОСТ „ТУИДА“

По случай празника на Сливен – Димитровден, на 20 и 21 октомври ще се проведе Четвърти средновековен събор „Помни славата“ на крепост „Туида“. Той е в духа на старата българска