ГЕОРГИЙ АБРААМЯН ВЛИЗА В ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО ЗА СЛИВЕН“ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА АРМЕНСКАТА ОБЩНОСТ
август 26, 2019 3356 Прегледи

ГЕОРГИЙ АБРААМЯН ВЛИЗА В ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО ЗА СЛИВЕН“ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА АРМЕНСКАТА ОБЩНОСТ

Известният IT – специалист Георгий Абраамян влиза в коалиция „Заедно за Сливен“, чиито председател е бизнесменът Сaркис Шаклиян.

Абрамян беше IT – специалист в Община Сливен. Той поддържаше сайта на общината години наред. В момента е вече пенсионер и се отдал на работа сред арменската общност в Сливен.

„Нашите членове имат нужда от представителство. Благодарен съм за поканата от страна на коалиция „Заедно за Сливен““, заяви Георгий Абраамян пред Sliveninfo.

„Много съм доволен, че г-н Абраамян прие поканата. В нашата листа ще има представители на всички общности в общината. Един букет, в който се надявам много хора да сe припознаят, за да има Сливен едно по-добро бъдеще“, заяви председателят на коалицията Сaркис Шаклиян.

Предишна ИВАН СЛАВОВ ПРОГНОЗИРА ПОБЕДА ЗА ГЕНЕРАЛ МИЛЕВ НА ЧЕРВЕНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВЕЛИКДЕНСКА ИЗЛОЖБА НА СЛИВЕНСКИТЕ ХУДОЖНИЦИ

На 5 април от 17:30 ч в галерия „Май” ще бъде открита традиционната изложба на сливенските художници, посветена на един от най-светлите християнски празници – Великден. Всяка година с тази

Новини Сливен

388 ДУШИ С НАМАЛЕНА ТРУДОСПОСОБНОСТ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ ПОЛУЧАТ ДЪРВА ЗА ОГРЕВ НА ПО-НИСКИ ЦЕНИ

Община Сливен одобри  списък със 388 лица с над 71% намалена работоспособност, имащи право да закупят дърва за огрев за зимния период на 2018 – 2019 година на преференциални цени.

Новини Сливен

КРАДЕЦ НА ПАРИ ОТ ВЪЗРАСТЕН МЪЖ ОСТАВА В АРЕСТА

По искане на Районна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Васил К. Той е обвинен за това, че на 29.06.2018г. в гр. Сливен , в условията на опасен рецидив,