ГЕОРГИЙ АБРААМЯН ВЛИЗА В ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО ЗА СЛИВЕН“ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА АРМЕНСКАТА ОБЩНОСТ
август 26, 2019 3007 Прегледи

ГЕОРГИЙ АБРААМЯН ВЛИЗА В ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО ЗА СЛИВЕН“ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА АРМЕНСКАТА ОБЩНОСТ

Известният IT – специалист Георгий Абраамян влиза в коалиция „Заедно за Сливен“, чиито председател е бизнесменът Сaркис Шаклиян.

Абрамян беше IT – специалист в Община Сливен. Той поддържаше сайта на общината години наред. В момента е вече пенсионер и се отдал на работа сред арменската общност в Сливен.

„Нашите членове имат нужда от представителство. Благодарен съм за поканата от страна на коалиция „Заедно за Сливен““, заяви Георгий Абраамян пред Sliveninfo.

„Много съм доволен, че г-н Абраамян прие поканата. В нашата листа ще има представители на всички общности в общината. Един букет, в който се надявам много хора да сe припознаят, за да има Сливен едно по-добро бъдеще“, заяви председателят на коалицията Сaркис Шаклиян.

Предишна ИВАН СЛАВОВ ПРОГНОЗИРА ПОБЕДА ЗА ГЕНЕРАЛ МИЛЕВ НА ЧЕРВЕНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ В СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СВИНСКАТА ЧУМА ДОЙДЕ И В СЛИВЕН

Свинската чума достигна и Сливен. Диво прасе, заразено с опасната болест, е открито мъртво до пътя за Карандила, в близост до разклона за село Сотиря, научи Sliveninfo. Информацията бе потвърдена

Новини Сливен

БСП: ВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ПОКАЗАХМЕ, ЧЕ МОЖЕМ ДА ВДИГНЕМ СЛИВЕН НА КРАКА

В четвъртък кандидатите на коалиция „БСП за България“ канят своите симпатизанти в 12.30 часа на площад „Хаджи Димитър“, за да си  пожелаят успех в края на кампанията преди изборите в неделя. 

Новини Сливен

ТЪРСИ СЕ КОЙ Е УНИЩОЖИЛ ТРИ ЛИПИ

В РУ-Котел е започнато досъдебно производство за унищожаване на три липови дървета в село Мокрен. Сигналът е подаден на 22 юни. Унищожените дървета са собственост на община Котел. Извършват се