ГЕН. КОЛЬО МИЛЕВ: ВРЕМЕ Е СЛИВЕН ДА СЕ РАЗВИВА ПО – РЕШИТЕЛНО И ОТГОВОРНО!
02.10.2019 1876 Прегледи

ГЕН. КОЛЬО МИЛЕВ: ВРЕМЕ Е СЛИВЕН ДА СЕ РАЗВИВА ПО – РЕШИТЕЛНО И ОТГОВОРНО!

Със специално видеообръщение в откриването на предизборната кампания на БСП в Словен се включи и лидерът Корнелия Нинова

Време е Сливен да направи решителни стъпки за развитието си, да използа по – добре своя потенциал и да заеме мястото си сред водещите общини в България. Вярвам, че заедно с вас вървим към изборна победа за по-добър живот в Сливен“. С тези думи кандидатът за кмет от БСП ген. Кольо Милев изправи на крака симпатизанти и гости във вторник вечерта при старта на предизборната кампания на партията в ДТ „Стефан Киров“.

Откриването на кампанията беше много динамично и емоционално. Кандидатите ни са в добра кондиция за победа, трябва да запазят такъв дух до края на кампанията“, споделяха дошлите на откриването сливналии. От  сцената на театъра щабът представи пълния отбор на социалистите – 41 кандидати за общински съветници, 25 кандидати за селата и град Кермен и разбира се ген. Кольо Милев, който ще се бори за доверието в Сливен.

Изненада за всички в залата беше специално записаното от лидера на БСП Корнелия Нинова видеообръщение. В посланието си Нинова апелира за подкрепа за Кольо Милев и БСП заради няколко прости неща: „Защото знам, че ще управляват честно и открито. Доверете им се, за да имате подреден град, нулева корупция, добри социални грижи, грижа за малкия и среден бизнес, за децата и възрастните“.  Откриването уважиха и още двама депутати от Коалиция „БСП за България“ Георги Свиленски и Таско Ерменков.

Убеден в изборната победа е и водачът на социалистите Атанас Делибалтов. „В този град 4 години липсаваха дейност, творчество и развитие. Това именно искаме да върнем! Помните какво беше преди мандата на Кольо Милев, колко неща се направиха! Факт е, че той остави на настоящото управеление готови проекти, които само трябваше  да изпълнят“, посочи Делибалтов. Социалистите дават за пример както новите автобуси, закупени по прокта за интегриран градски транспорт, така и факта, че 50-те договора за саниране на жилищни сгради всъщност са подготвени и подписани в  мандата на Кольо Милев.

Самият той беше категоричен, че няма да допусне в кампанията лъжи за свършеното от него. „4 години сегашното управление се криеше зад паравана „финансова стабилност“, но истината е следната: аз заварих общината с 10 милиона лева изискуеми и 54 млн. лева просрочени задължения. Всяка година от мандата сме плащали по 8 милиона лена дългове, но не сме теглили заеми, нито сме вдигали данъци“.

Програмата за управление на Сливен през следващите четири години е дело не само на екипа на БСП и партньорите от граждански организации, но и на жителите на общината. Нейните основни цели са решителни действия за икономическо възраждане на общината, подкрепа и насърчаване на бизнеса, който вече работи и създава работни места тук, наред с усилията за търсене на нови инвестиции, създаване на модерно туристическо лица на Сливен съвместно с бизнеса, който предлага туристически и съпътстващи услуги, активна социална политика в ръцете на общинско предприятия за социални дейности, екшън план за благоустрояване на кварталите, строителни и ремонтни бригади в селата на общината. С аплодисменти хората в залата посрещнаха и думите на своя кандидат за нуждата от корекции в синята зона,  за възстановяването на културния живот в града, възраждането на Симфоничния оркестър и Ансамбъла за народни песни и танци – Сливен.

Най-трогващи бяха аплодисментите за младите таланти  Надя, Стеанна и Тодор, които изпълниха красивите български песни „Ако си дал“, „Моя страна, моя България“, „Една българска роза“.

Предизборен щаб на БСП – Сливен

 

Предишна ЦВЕТЕН КЪТ РАДВА СЛИВЕНЦИ В ГРАДСКАТА ГРАДИНА
Следваща ЖЕНА ЗАГИНА ПРИ РАЗТОВАРВАНЕ НА КАМИОН С ОТПАДЪЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЙКА СТАНА МЛАДШИ ПРОКУРОР В ЯМБОЛ

Двама младши прокурори попълниха редовете на Районна прокуратура-Ямбол. Янислав Димов и Панайота Рандева спечелиха конкурс и бяха назначени от ВСС. Двамата са завършили юридическото си образование в град София. Sliveninfo

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ ОТ СЕЛО КАМЕН СЕ ИЗЯВИХА ПО ПРОЕКТА „ТВОЯТ ЧАС’

На 21.03.2018 г. ученици от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ село Камен включени в групите за занимания по интереси „Аз рисувам и мечтая” и „Български фолклор – народни носии“

Новини Сливен

МИНЧО АФУЗОВ: ОПАСНИТЕ ТРОТИНЕТКИ ПО ЛАРГОТО ЛЕСНО МОГАТ ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ

„Трябва ли да стане трагедия и да бъде наранен, осакатен дете или възрастен, за да се вземат най-сетне мерки за опасните електрически тротинетки и велосипеди, които летят по Ларгото? И