ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ ПРЕПОРЪЧА И ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ В СЛИВЕН ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ЛЕЧЕНИЕТО НА COVID -19
април 26, 2020 1988 Прегледи

ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ ПРЕПОРЪЧА И ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ В СЛИВЕН ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ЛЕЧЕНИЕТО НА COVID -19

Щабът препоръчва и частните болници в Сливен да се включат в лечението на болни с COVID -19. Това обяви в неделя сутринта ген. Венцислав Мутафчийски, председател на НОЩ. Той подчерта, че до момента болните се настаняват в Областната болница и Военна болница – Сливен.

„Имаше запитване към нас от частните болници дали отговарят на всички условия за лечение на такива болни. Считаме, че в условията на извънредно положение могат да се направят някой компромиси и те да лекуват болни“, каза генералът.

Минути по-късно зам.-кметът на Сливен Румен Иванов, че частните болници имат готовност да поемат лечение на пациенти с коронавирус.

Предишна НОВИ ЧЕТИРИМА БОЛНИ ОТ КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН, ДВАМА СА ИЗЛЕКУВАНИ
Следваща 24 МЕДИЦИ ОТ ЕДНО ОТДЕЛЕНИЕ НА СЛИВЕНСКА БОЛНИЦА СА ПОД КАРАНТИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт до 11. 00 ч. на 10 .07.2018г. ще бъде прекъснато водоподаването в кв“. Ново село“ кв“. Сини

Новини Сливен

ОТМЕНЯ СЕ ПРОВЕЖДАНЕТО НА ФЕСТИВАЛ НА „ЕТНОСИТЕ, БАГРИТЕ И КОТЛЕНСКИЯ КИЛИМ“

Отменя се провеждането на Фестивал на „Етносите, багрите и kотленския килим“, това съобщи кметът на Котел Коста Каранашев. Причината за отмяната на събитието от културния календар на общината са въведените

Новини Сливен

16-ГОДИШНО МОМИЧЕ ОТ СЛИВЕН Е ХВАНАТО ПИЯНО ЗАД ВОЛАНА ТАЗИ СУТРИН

Водачи, употребили алкохол над 1,2 промила, са установени от полицейски служители в хода на ежедневния контрол по пътна безопасност в град Сливен. На 19 юли, около 08,40 часа, на бул.