ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ ПРЕПОРЪЧА И ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ В СЛИВЕН ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ЛЕЧЕНИЕТО НА COVID -19
април 26, 2020 1727 Прегледи

ГЕНЕРАЛ МУТАФЧИЙСКИ ПРЕПОРЪЧА И ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ В СЛИВЕН ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ЛЕЧЕНИЕТО НА COVID -19

Щабът препоръчва и частните болници в Сливен да се включат в лечението на болни с COVID -19. Това обяви в неделя сутринта ген. Венцислав Мутафчийски, председател на НОЩ. Той подчерта, че до момента болните се настаняват в Областната болница и Военна болница – Сливен.

„Имаше запитване към нас от частните болници дали отговарят на всички условия за лечение на такива болни. Считаме, че в условията на извънредно положение могат да се направят някой компромиси и те да лекуват болни“, каза генералът.

Минути по-късно зам.-кметът на Сливен Румен Иванов, че частните болници имат готовност да поемат лечение на пациенти с коронавирус.

Предишна НОВИ ЧЕТИРИМА БОЛНИ ОТ КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН, ДВАМА СА ИЗЛЕКУВАНИ
Следваща 24 МЕДИЦИ ОТ ЕДНО ОТДЕЛЕНИЕ НА СЛИВЕНСКА БОЛНИЦА СА ПОД КАРАНТИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕНИС СИРАКОВ ОТ ППМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ СПЕЧЕЛИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА ПРЕСТИЖЕН МАТЕМАТИЧЕСКИ ТУРНИР

На 15 юни 2019г. в Рилон център, град Пловдив се проведе финал на математическото състезание „ Математически звезди 2019“. В него взеха участие деца от втори до шести клас от

Новини Сливен

ХАМАМ БАИР Е ОСИГУРЕН С ПИТЕЙНА ВОДА ЗА СПОРТУВАЩИ И ТУРИСТИ

„В и К“ – Сливен извърши рехабилитация на поредната занемарена стара чешма в парка Хамам баир, която се намира на 400 метра от паметника на върха. Миналата седмица служителите на

Новини Сливен

ЛЕКА КОЛА ГОРЯ НА ИЗХОДА ОТ СЛИВЕН ЗА СЕЛО БЯЛА

В 15,12 часа на 25 септември е получен сигнал за запален лек автомобил на изхода на град Сливен към село Бяла. Произшествието е ликвидирано от  екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма.