ГЕНЕРАЛ МИЛЕВ ПОЛУЧИ ТРЕТИ МАНДАТ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ КАТО ЛОВНО – РИБАРСКОТО ДРУЖЕСТВО В СЛИВЕН

ГЕНЕРАЛ МИЛЕВ ПОЛУЧИ ТРЕТИ МАНДАТ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ КАТО ЛОВНО – РИБАРСКОТО ДРУЖЕСТВО В СЛИВЕН

Генералът от резерва Кольо Милев бе преизбран за трети път като председател на Ловно –  рибарското дружество в Сливен. За бившия кмет на общината гласуваха  всичките 42-ма делегати на Отчетно – изборното събрание. Ген. Милев бе единствен кандидат за председател. Преди избора той изнесе силно критичен доклад за дейността на дружеството, в което членуват над 1100 ловци и риболовци.

Събранието се проведе в сградата на дружеството в Сливен.

Ген. Кольо Милев оглавява местните ловци и риболовци от 2012 г. Неговата активна деятелност му осигурява доверието на членовете на дружеството.

Предишна ТИР БЛОКИРА АМ "ТРАКИЯ" КРАЙ КАРНОБАТ
Следваща КРАДЛА НА 10 000 ЛЕВА Е ЗАДЪРЖАНА ОТ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРАДИЦИОННИЯТ КАРАКАЧАНСКИ СЪБОР СЕ ПРОВЕДЕ НА КАРАНДИЛА КРАЙ СЛИВЕН

28-то издание на Националния събор на каракачаните в България се проведе днес на местността Карандила край Сливен. Кметът Стефан Радев присъства на откриването и приветства участниците и гостите на събора.

Новини Сливен

ЗАМ.-ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ КАМЕН КОСТОВ УЧАСТВА В ИНФОРМАЦИОННА ВИЗИТА В БРЮКСЕЛ

Зам.областният управител Камен Костов участва в информационна визита в Брюксел от 31 март до 2 април. Събитието бе организирано по покана на Европейската комисия. В посещението участваха областните управители или

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА ГЕНЕРАЛ-МАЙОР МИХАИЛ ПОПОВ НАБЛЮДАВА ТРЕНИРОВКА НА ПЕХОТИНЦИ НА БАЗА „НОВО СЕЛО“

Секретарят на Сухопътните войски на САЩ д-р Марк Еспер и командирът на Сухопътните войски на Република България генерал-майор Михаил Попов посетиха днес учебен полигон „Ново село”. Те наблюдаваха отбранителни действия