ГЕНЕРАЛ МИЛЕВ ПОЛУЧИ ТРЕТИ МАНДАТ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ КАТО ЛОВНО – РИБАРСКОТО ДРУЖЕСТВО В СЛИВЕН

ГЕНЕРАЛ МИЛЕВ ПОЛУЧИ ТРЕТИ МАНДАТ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ КАТО ЛОВНО – РИБАРСКОТО ДРУЖЕСТВО В СЛИВЕН

Генералът от резерва Кольо Милев бе преизбран за трети път като председател на Ловно –  рибарското дружество в Сливен. За бившия кмет на общината гласуваха  всичките 42-ма делегати на Отчетно – изборното събрание. Ген. Милев бе единствен кандидат за председател. Преди избора той изнесе силно критичен доклад за дейността на дружеството, в което членуват над 1100 ловци и риболовци.

Събранието се проведе в сградата на дружеството в Сливен.

Ген. Кольо Милев оглавява местните ловци и риболовци от 2012 г. Неговата активна деятелност му осигурява доверието на членовете на дружеството.

Предишна ТИР БЛОКИРА АМ "ТРАКИЯ" КРАЙ КАРНОБАТ
Следваща КРАДЛА НА 10 000 ЛЕВА Е ЗАДЪРЖАНА ОТ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ ЛЕКАРИ, АКУШЕРКИ И ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ ОТ КОТЕЛ

Кметът на Община Котел – Коста Каранашев поздрави днес лекари, акушерки и здравни работници от Котел. Поводът е професионалният празник на акушерите – 21 януари– Ден на родилната помощ. В

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ДРОГА В НОВА ЗАГОРА

Притежание на наркотици са установили полицейски служители от участък „Кв. Шести“ към РУ-Нова Загора. На 14 юли е извършена проверка на 36-годишен мъж в района на общинския пазар в град

Новини Сливен

НА 19 ОКТОМВРИ БЕ ОТДАДЕНА ПОЧИТ НА СТЕФАН ПАНАРЕТОВ

Община Сливен и кметството в село Панаретовци почетоха паметта на първия ни дипломат в САЩ,  дългогодишен учител в Робърт колеж в Цариград и щедър дарител на българското образование Стефан Панаретов.