ГЕНЕРАЛ МИЛЕВ ПОДКРЕПЯ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НА БСП
август 31, 2020 1298 Прегледи

ГЕНЕРАЛ МИЛЕВ ПОДКРЕПЯ КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС НА БСП

Народният представител от Сливен и бивш кмет на общината ген. Кольо Милев подкрепя Корнелия Нинова за председател на НС на БСП.

„Тя е най-подходяща за председател на партията, а вече се доказа като истински лидер и боец. За своя първи мандат Корнелия Нинова спечели президентските избори, удвои депутатите в българския парламент, увеличи евродепутатите, спечели местните избори в ключови областни центрове и изпълни обещанието си БСП да има своя телевизия. Тя е непримирима спрямо ГЕРБ. Считам, че БСП има нужда точно от нея в настоящия момент”, заяви ген. Кольо Милев пред Sliveninfo.

Той призова всички социалисти от областта да излязат и масово да гласуват на 12 септември, когато са изборите за председател. Този ден е важен е важен не само за БСП, но и за цялата страна.Обеден съм, че нов мандат на Корнелия Нинова ще изстреля БСП като първа политическа сила на предстоящите избори”, каза ген. Милев пред  Sliveninfo.

Предишна КАРАДАЙЪ: ДПС НЯМА ДА ПОДПИШЕ ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ЗА СВИКВАНЕ НА ВНС
Следваща И ЗАМИРИСА …НА ИЗБОРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НЯМА ПОЧИНАЛИ С COVID-19 ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

През последното денонощие няма починали пациенти с COVID-19 в Сливенска област, съобщиха от Областния кризисен щаб. Диагностициарни са 44 нови болни. Сред тях са двама учители и ученик от различни учебни заведения.

Новини Сливен

32 КМ НОВА КАНАЛИЗАЦИЯ И 5 КМ РЕКОНСТРУИРАНИ ВОДОПРОВОДИ ЩЕ ИМА В КВ. „РЕЧИЦА“

Започва строителството на първата канализация в 5-хилядния сливенски кв. „Речица“. Предстои изграждането на 22 км канализация за отпадъчни води и 10 км – за дъждовни. Паралелно с това ще бъде

Новини Сливен

S MALL – СЛИВЕН ВИ ПОЗДРАВЯВА С НАСТЪПВАЩИТЕ РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И НОВА ГОДИНА

S MALL – Сливен, едно от любимите места на жители и гости на града под Сините камъни , Ви поздравява с настъпващите обичани празници Рождество Христово и Нова година. Обектите