юли 6, 2021 1 877 Прегледи

ГЕНЕРАЛ АТАНАС АТАНАСОВ И РАДАН КЪНЕВ ПОДКРЕПИХА ЛИСТАТА НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ В СЛИВЕН

Председателят на ДСБ и съпредседател на коалиция „Демократична България – Обединение“ ген. Атанас Атанасов и евродепутатът от ЕНП Радан Кънев подкрепиха листата на Демократична България в Сливен и лично нейния водач Димитър Сяров. Това се случи в понеделник вечерта в Градската градина, където адв. Сяров представи своите съмишленици от 10-членната листа.

„В неделя има избори, на които трябва да сложим край на премиерската държава на Бойко Борисов. Целта на Демократична България е страната ни отново да стане република с парламентарно управление и парламентът а се превърне в мястото, където по Конституция се вземат основните решения за държавата. Пътят за това е подкрепа за кандидатите на Демократична България“, заяви лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

‘Когато през 2009 г. съборихме корумпираната тройна коалиция, се надявахме да започнат реформи и модернизация. Оказа се, че при Борисов, за да искаш реформа в енергетиката трябва да питаш Ахмед Доган, а да искаш реформа в икономиката, да попиташ Делян Пеевски. На това трябва да се сложи край с гласуване за адв. Димитър Сяров и листата на Демократична България с № 23″, каза евродепутатът Радан Кънев.

Адв. Димитър Сяров представи всеки от своите колеги в листата, които са изявени професионалисти и активни граждани. Той призова да се гласува за законност, свобода и модернизация с бюлетина № 23.

Изказванията на тримата лидери бяха аплодирани от множеството дошло в градския парк на Сливен.

Веднага след това започна концерт на певеца Стефан Вълдобрев, който доказа, че е изключителен не само като изпълнител, а и като танцьор. Неговите хитови изпълнения се пяха заедно с многобройната публика. Мнозина бяха дошли с малките си деца, които оградиха Стефан Вълдобрев, танцувайки и пеейки с него.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща БОРИС ШЕЙТАНОВ: МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СА БОГАТСТВОТО НА СТРАНАТА НИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА РАЗСЛЕДВА КРАЖБА В КВАРТАЛ „РЕПУБЛИКА“

Криминалисти на РУ-Сливен разследват кражба от жилище в квартал „Република“. Сигналът е получен на 26 януари, около 19,00 часа, от телефон 112. Неизвестен извършител, след като е взломил прозорец,  е

Новини Сливен

ЕДНА ПРЕКРАСНА ВЕЧЕР С МУЗИКАТА НА МОЦАРТ ВПЕЧАТЛИ СЛИВЕНСКАТА ПУБЛИКА

Една прекрасна вечер с музиката на Моцарт впечатли сливенската публика в четвъртък. Случи се в зала „Сливен“, която бе пълна. Цигуларката Лора Маркова и флейтистът Аарон Леунг са солисти в

Новини Сливен

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ ЛЕКАРИ, АКУШЕРКИ И ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ ОТ КОТЕЛ

Кметът на Община Котел – Коста Каранашев поздрави днес лекари, акушерки и здравни работници от Котел. Поводът е професионалният празник на акушерите – 21 януари– Ден на родилната помощ. В