юли 6, 2021 1 764 Прегледи

ГЕНЕРАЛ АТАНАС АТАНАСОВ И РАДАН КЪНЕВ ПОДКРЕПИХА ЛИСТАТА НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ В СЛИВЕН

Председателят на ДСБ и съпредседател на коалиция „Демократична България – Обединение“ ген. Атанас Атанасов и евродепутатът от ЕНП Радан Кънев подкрепиха листата на Демократична България в Сливен и лично нейния водач Димитър Сяров. Това се случи в понеделник вечерта в Градската градина, където адв. Сяров представи своите съмишленици от 10-членната листа.

„В неделя има избори, на които трябва да сложим край на премиерската държава на Бойко Борисов. Целта на Демократична България е страната ни отново да стане република с парламентарно управление и парламентът а се превърне в мястото, където по Конституция се вземат основните решения за държавата. Пътят за това е подкрепа за кандидатите на Демократична България“, заяви лидерът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

‘Когато през 2009 г. съборихме корумпираната тройна коалиция, се надявахме да започнат реформи и модернизация. Оказа се, че при Борисов, за да искаш реформа в енергетиката трябва да питаш Ахмед Доган, а да искаш реформа в икономиката, да попиташ Делян Пеевски. На това трябва да се сложи край с гласуване за адв. Димитър Сяров и листата на Демократична България с № 23″, каза евродепутатът Радан Кънев.

Адв. Димитър Сяров представи всеки от своите колеги в листата, които са изявени професионалисти и активни граждани. Той призова да се гласува за законност, свобода и модернизация с бюлетина № 23.

Изказванията на тримата лидери бяха аплодирани от множеството дошло в градския парк на Сливен.

Веднага след това започна концерт на певеца Стефан Вълдобрев, който доказа, че е изключителен не само като изпълнител, а и като танцьор. Неговите хитови изпълнения се пяха заедно с многобройната публика. Мнозина бяха дошли с малките си деца, които оградиха Стефан Вълдобрев, танцувайки и пеейки с него.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща БОРИС ШЕЙТАНОВ: МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СА БОГАТСТВОТО НА СТРАНАТА НИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ

Седемте нови случая на COVID-19 в област Сливен, за които съобщава националната информационна система, са регистрирани в общините Нова Загора  /трима души/, Котел и Сливен  /по двама души/, съобщиха от Областния кризисен щаб. В

Новини Сливен

НИКОЛАЙ НЕДЕВ, БСП: НЕОБХОДИМ Е ЦЯЛОСТЕН ПРЕГЛЕД НА УЧЕБНОТО СЪДЪРЖАНИЕ

„България се нуждае спешно от промяна в социалните политики. От „БСП за България“ предлагаме  преизчисляване на пенсиите, облекчаване на млади семейства за второ и трето дете, премахване на статута на

Новини Сливен

ЕДИН ГРАБЕЖ – ТРИМА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ

Двама души са извършили грабеж в центъра на Сливен, задигайки 70 лева от мъж, научи Sliveninfo. Престъплението е извършено в 5 часа сутринта на 12 май  центъра на града. Потърпевшият