ГЕНЕРАЛСКИ НАГРАДИ ЗА ВОЕННОСЛУЖЕЩИ ОТ СЛИВЕН
март 1, 2018 2078 Прегледи

ГЕНЕРАЛСКИ НАГРАДИ ЗА ВОЕННОСЛУЖЕЩИ ОТ СЛИВЕН

Военнослужещи от Сливен  получиха награди по повод 1 март – Деня на логистиката в Българската армия и професионален празник на Ремонтната база за въоръжение и техника. Това стана по време на тържествено събрание във Военен клуб-Сливен, организирано от военно формирование 46700, с началник подполковник Румен Гочев.

Със заповед на командира на сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов, за постигнати високи резултати и професионализъм, с предметни награди бяха удостоени кап. Стойчо Колев, серж. Иван Георгиев и Атанас Денев. Благодарност за всеотдайната работа и високи професионални успехи, със заповед на подполковник Гочев, получиха кап. Динко Динев, кап. Недко Недев и старшина Стоян Ванков. С грамоти бяха отличени Анета Желева, Никола Стефанов и Георги Генов.

„В сложното време, в което живеем, и ограничените ресурси, с които разполагаме, неоценими са усилията на всички вас за справяне с новите предизвикателства. Логистичните специалисти винаги са понасяли на гърба си трудностите на времето. Нашият труд остава понякога незабелязан, но в това се състои благородството на професията ни“, каза подполковник Гочев.

Кметът на Сливен Стефан Радев отправи приветствие по случай празника. Той поздрави военнослужещите за успешното изпълнение на поставените задачи. Радев подчерта, че военната логистика е от изключителна важност за реализирането на оперативни, тактически и стратегически задачи.  „Убеден съм, че успешно изпълнявате своите задължения, макар и в условията на необходимост от по-голяма материална осигуреност. Вие сте важно звено в съвместната дейност между партньорите ни от НАТО при изпълняване на ангажиментите ни по отношение сигурността на страната ни“, каза кметът.

След тържественото събрание се проведе концерт на деца от СОУ „Константин Константинов“ – Сливен.

Предишна УЧЕНИЦИТЕ В КОТЕЛ НЯМА ДА УЧАТ И НА 2 МАРТ
Следваща УСПЕШЕН ФИНАЛ НА ПРОЕКТ "180 ДНИ EUФОРИЯ "

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗЛОЖБА НА МЛАДИ ТАЛАНТИ В ГАЛЕРИЯ „СЕДЕМ“

Изложба живопис с творби на Габриела Емилова, Вероника Тодорова и Симона Живкова бе открита на 18. февруари в галерия „Седем“. Трите талантливи млади художнички са ученички в НХГ „Димитър Добрович“-Сливен.

Новини Сливен

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“

Специализирана операция на участък „Надежда“ при РУ-Сливен по опазване на обществения ред и спазване на Наредбата на община Сливен. За времето 12-13 октомври на територията на квартал „Надежда“ са проверени

Новини Сливен

ПРОМЕНИ В ГРАФИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ВЛАКОВЕТЕ

От БДЖ „Пътнически превози“ уведомяват, че поради технически причини се правят следните промени в графика за движение на влаковете. В периода от 26  до 30 ноември 2018г. се отменят влакове

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

thirteen − 5 =