ГД „ДНЕС“ ЩЕ ОРГАНИЗИРА ДЕБАТ МЕЖДУ ВСИЧКИ КАНДИДАТ – КМЕТОВЕ НА СЛИВЕН
05.09.2023 1221 Прегледи

ГД „ДНЕС“ ЩЕ ОРГАНИЗИРА ДЕБАТ МЕЖДУ ВСИЧКИ КАНДИДАТ – КМЕТОВЕ НА СЛИВЕН

Гражданско движение ДНЕС Сливен се включва активно с участие в традиционната национална инициатива „Кметът – обещания и резултати“.

Основна цел на гражданското движение е проследяване на дадените предизборни обещания от кандидат кметовете и последващото изпълнение на ангажимента от избрания градоначалник. Движението е изпълнявало мониторинг на местната власт от 2009 г. и се старае с мрежата си да бъде проводник на устойчиво развитие и управление в синхрон с гражданите.

Инициативата ще се проведе лице в лице с гражданите, чрез директни анонимни анкети, раздавани от доброволци на публични места, както и ще бъде достъпна онлайн на уеб адрес: https://docs.google.com/forms/d/12PoGRJIROGaxjudDc5nJQa8pNTT83j-gnPLUWZOMPtY/edit

Допълнително информация за кампаниите на кандидатите, обещанията на кмета и много още важни теми за града ни ще се публикуват на официалната facebook страница на ГД ДНЕС – Сливен.

Резултатите от анкетата ще бъдат представени на организиран от движението местен дебат, на който ще бъдат поканени всички кандидат-кметове на град Сливен за да представят визията си за Сливен. Достъпът ще бъде свободен за аудиторията на активните граждани.

Предишна КОТЕЛ ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ 138 ГОДИНИ ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
Следваща ЛАБОРАТОРИЯ "ЛИНА" ОБЯВЯВА ПРАЗНИЧНОТО СИ РАБОТНО ВРЕМЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРЪГВА КОНКУРС ЗА УПРАВИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ФИРМА „ОБРЕДЕН КОМПЛЕКС“ – СЛИВЕН

Община Сливен обявява конкурс за управител на общинската си фирма „Обреден комплекс“, научи Sliveninfo. „Предложението на администрацията ще бъде подложено на гласуване на 28 януари, когато се събираме на първа

Новини Сливен

СЕРИОЗНА АВАРИЯ ОСТАВИ БЕЗ ПАРНО ЧАСТ ОТ ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Сериозна авария остави без парно част от центъра на Сливен. Предлагаме Ви съобщението на „Топлофикация – Сливен“ ЕАД. Поради възникнала авария по топлопреносната  мрежа ще бъде спряно топлоподаването от 23.01.2018г.

Новини Сливен

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ОПЕРАЦИИ И ЕЖЕДНЕВЕН КОНТРОЛ ПО ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ В СЛИВЕНСКО

През изминалата седмица на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътната безопасност, разпредени от главния секретар на МВР, директора на ОДМВР-Сливен и в рамките на националните