ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА: ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ПОДОБРЯВАМЕ ГРАДСКАТА И ЖИЛИЩНАТА СРЕДА  ВЪВ ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ОБЩИНАТА
18.06.2022 782 Прегледи

ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА: ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ПОДОБРЯВАМЕ ГРАДСКАТА И ЖИЛИЩНАТА СРЕДА ВЪВ ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ОБЩИНАТА

Кандидатът за кмет на община Нова Загора Галя Захариева се срещна с жителите на село Езеро. Тя увери жителите на населеното място, че Общината ще продължи да подобрява градската и жилищната среда във всички населени места в Нова Загора и региона.

„Обновена инфраструктура поискаха жителите на село Езеро, с които се срещнах днес. В капиталовата програма има гласувани 80 000 лева за рехабилитация на уличната мрежа. Заедно ще решим как и къде да се вложат тези средства, така че проблемите да започнат да се решават“, каза кандидатът от ГЕРБ за кмет на Нова Загора Галя Захариева.

По време на срещата хората поискаха подкрепа за своите инициативи. Те вече са почистили стара детска площадка, а кандидатът за кмет Галя Захариева е поела ангажимент да осигури съвременни съоръжения за нея, така че на следващия празник на детето площадката да е модерна и сигурна.

Галя Захариева благодари на всички жители на село Езеро, които са приели програмата й за активно участие в проектите на Общината.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА 23 МАЙ: НАГРАДИ ЗА ИЗЯВЕНИ УЧИТЕЛИ И ТВОРЦИ, КОНЦЕРТ НА ЕСТРАДНИ ЗВЕЗДИ И ИЛЮМИНАЦИИ

Община Сливен ще награди изявени учители и дейци на културата по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Това

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЗАПОЧНА МОНТАЖЪТ НА ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА

В Сливен започна монтажът на първата под Сините камъни ледена пързалка, видя репортер на Sliveninfo. Съоръжението се изгражда източно от сградата на общината, до шадраваните. До пързалката ще има дървени

Новини Сливен

БЕЛИ ЛЕБЕДИ КРАЙ СЛИВЕН

Бели лебеди са забелязани край Сливен. Точното им местонахождение са дупките между селата Злати войвода и Гавраилово, където от години са се образували малки езерца.