ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА: ПРОДЪЛЖАВАМЕ С ЯСНИ И БЪРЗИ РЕШЕНИЯ ЗА МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА
юни 24, 2022 307 Прегледи

ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА: ПРОДЪЛЖАВАМЕ С ЯСНИ И БЪРЗИ РЕШЕНИЯ ЗА МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Ако искаме регион Нова Загора да продължи по пътя на своето развитие и да има високо качество на живот, са ни необходими ясни и бързи решения за транспортната свързаност между отделните населени места, с града и със съседните региони, обновяване на инфраструктурата и обществените сгради.  Това заяви кандидатът за кмет на Нова Загора от ГЕРБ Галя Захариева по време на срещи с жители на няколко населени места в общината. „В много от селата това вече е направено и ще продължим с обновяването на детски градини, училища и здравни пунктове. Ще насочим усилията си за осигуряване на достъпни социални услуги, културни програми и развита читалищна дейност,  решаване на проблема с качеството на водата. Предприела съм нужните стъпки държавното ВиК да предостави своите планове и графици за осигуряването на качествена вода, така че да можем не само да знаем процеса, но и да контролираме и изискваме“, каза кандидатът за кмет.

По време на вчерашните си срещи в селата  Караново, Прохорово, Еленово и Сокол Галя Захариева и екипът й поеха конкретни ангажименти и представиха ясни стъпки за решаване на предизвикателствата, които имат хората там.

„Убедена съм, че с кмета на Караново Николинка Стефанова, заедно ще изградим механизъм за трайно решение на проблема с качеството на водата“, каза още Захариева.

 

Предишна ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРКИ ЗА ПОДКРЕПА НА ЗЕМЕДЕЛСКИЯ СЕКТОР, ПРЕДЛАГАТ ОТ ГЕРБ
Следваща 65-ГОДИШНА ЖЕНА И ДВЕТЕ Й ВНУЧЕТА СА В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА СЛЕД КАТАСТРОФА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАЕДНО ДА ПРЕПРОЧЕТЕМ „ПРЕЗ ЧУМАВОТО“ НА ЙОВКОВ

През 2019 г. фондация „Крайница” работи по проекта „По стъпките на Йовков в Жеравна”, финансиран по Дарителски кръг „За по-доброто бъдеще на Сливен“ на ОДФ-Сливен. Проектът бе във връзка със

Новини Сливен

ИЗВЕСТНА АДВОКАТКА ОТ СЛИВЕН ПРАЗНУВА ЮБИЛЕЙ

Известна сливенска адвокатка празнува днес юбилей. Тя се казва Гита Добрева и е популярна като отличен професионалист. Тази вечер адвокат Добрева събира приятели, за да почерпи за своя рожден ден.

Новини Сливен

ЕДНА ИДЕАЛИСТКА С БЯЛА ПРЕСТИЛКА Е РЕАНИМАТОР № 1 НА СЛИВЕН

Нашата специалност не е показна и популярна. Ние не очакваме аплодисменти, но сме отдадени изцяло на своите пациенти. Думите са на д-р Юлия Бянкова, началник на Отделението по реанимация в