ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА: МОЯТА КАУЗА Е НОВА ЗАГОРА
юни 15, 2022 749 Прегледи

ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА: МОЯТА КАУЗА Е НОВА ЗАГОРА

Моята кауза е Нова Загора. Това обяви при старта на кампанията за извънредните кметски избори в общината Галя Захариева – кандидат за кмет, издигнат от ПП ГЕРБ. Захариева е кандидатът с най-голям политически и административен опит. Тя е била 4 пъти депутат, зам.-кмет на община Нова Загора и учител – професия, която боготвори.

Галя Захариева тръгва за победа на 3 юли, когато Нова Загора ще избира своя кмет.

Ето какво заяви тя, откривайки кампанията:

Уважаеми съграждани, скъпи приятели, имам кауза и тя е да работя в интерес на града! Градът, в който съм родена, където е домът ми, приятелите, съседите, учителите ми и моите ученици, колегите от общината, производителите и бизнесът.

Вярвам, че всеки има правото да се реализира успешно, да бъде сигурен за себе си и близките си, за децата си, за днешния ден и за бъдещето. Ето защо искам вашето доверие да работя за нашия град, заедно с вас.

Работата на кмета започва от мига, в който гражданинът излезе на улицата от дома си.

Политиката ми се основава на ценностите на семейството, приятелството и морала. Аз съм учител, общественик и политик. Мога да нося отговорност.

Предишна ДЕРМАТОЛОГ № 1 В СЛИВЕН: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ПОЛЗВАНЕТО НА ФОТОЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ, ЗА ДА СЕ РАДВАМЕ НА ЕДНО ХУБАВО ЛЯТО
Следваща РАЗКРИХА КРАДЕЦА, ЗАДИГНАЛ ПАРИ ОТ ЖЕНА НА СЛИВЕНСКИТЕ ГРОБИЩА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ – СЛИВЕН ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА ПАЦИЕНТИ

МБАЛ „Хаджи Димитър” уведомява, че отново отваря врати за своите пациенти след няколкократна пълна дезинфекция на цялата сграда при строги противоепидемични мерки. Това съобщиха пред Sliveninfo от лечебното заведение.

Новини Сливен

РОМСКИ КВАРТАЛ ПЛАТИ ПЪРВИТЕ СИ 3000 ЛЕВА ЗА ВОДА

ВиК-дружеството в Сливен събра първите 3 000 лева от потребителите в ромската махала на сливенското село Крушаре. Това е първият успех от инициативата на „ВиК“ – Сливен за работа с ромите.

Новини Сливен

ВЛАДИМИР РУСЕВ: УПРАЖНИХ ПРАВОТО СИ НА ВОТ ДНЕС С РАЗУМ И ВЯРА

Упражних правото си на вот днес с разум и вяра. Вярвам, че експертността, интелектът и чувството за справедливост ще бъдат поведени от морала в изграждането на новия облик на страната ни. От