ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА:ТРЯБВА ЗАЕДНО ДА ГОВОРИМ, СПОДЕЛЯМЕ И ТЪРСИМ ОБЩИ РЕШЕНИЯ ЗА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА
юни 17, 2022 362 Прегледи

ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА:ТРЯБВА ЗАЕДНО ДА ГОВОРИМ, СПОДЕЛЯМЕ И ТЪРСИМ ОБЩИ РЕШЕНИЯ ЗА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

Община Нова Загора може да стане още по-добро и предпочитано място за живеене, ако заедно говорим, споделяме, решаваме проблемите, и заедно определяме политиките си. Това заяви по време на среща със синдикалните лидери от КНСБ в общината кандидатът за кмет на Нова Загора от ГЕРБ Галя Захариева.

Тя обяви, че неин ангажимент ще бъде създаването на Обществен съвет към кмета, който да коментира и да дава становища по всички въпроси, свързани с града и общината.

„Моята цел е да създам още по-добри условия за качествен живот в града, така че младите хора не само да остават, но и да идват при нас. Да направим така че да им гарантираме спокойна градска среда и възможност за работа в общината  и близките до нас съществуващи и нови бизнес зони. Поех ангажимента да дигитализираме архива на библиотеката“, каза кандидатът за кмет.

Галя Захариева заяви категорично, че ще защитава интереса на Нова Загора по отношение на жп гарата. „Веднага ще поискам всички планове от държавата за развитието на жп гарата и мнението на специалистите за развитието на района около нея. Не крия притеснението си, че всяко забавяне, може да доведе до трудни решения. С моя екип имаме готовност да работим с всички сили интересът на града да бъде защитен“, каза още Захариева.

Тя благодари на Стоянка Драгиева, председател на Общинския съвет на КНСБ, която по време на срещата обяви, че при съвместната им работа през годините са имали много спорове, но винаги са намирали общите и правилни решения.

„Това е пътят: общи решения за община Нова Загора“, категорична Галя Захариева.

Предишна ПРОМЕНЯТ ВРЕМЕННО МАРШРУТА НА АВТОБУС № 116 ЗАРАДИ РЕМОНТИ
Следваща ГАЛИНА ДУРМУШЛИЙСКА ПРЕДСТАВИ КНИГАТА СИ „ЗА ПЕСНИТЕ НА МОЯТА ДУША“ ПРЕД КОТЛЕНСКА ПУБЛИКА

За автора

Може да харесате още

Новини

„ЛЯТНАТА МАГИСТРАЛА“ КРАЙ КАРНОБАТ ВЕЧЕ Е ГОТОВА ЗА ЗИМАТА

700 кипарисови растения вече са засадени в участъка от 350 м от автомагистрала „Тракия“ между Бургас и Карнобат. За това съобщи читател на Флагман.бг, който ни изпрати снимки. Залесени са 500

Новини

КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА ПП ИСКА ОГРАНИЧАВАНЕ НА МАНДАТИТЕ ЗА КМЕТОВЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

Един от коалиционните партньори на „Продължаваме промяната“ – политическото движение „Социалдемократи“ – ще предложи мандатите за кметове и общински съветници да се ограничат. Коалицията ще внесе предложението в Народното събрание

Новини

ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА РЯЗКО СЕ УВЕЛИЧИХА БОЛНИТЕ, 392 СА ЗАРАЗЕНИТЕ ДЕЦА, УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ

1 529 са новозаболелите с COVID-19 през миналата седмица в Сливенска област. Те са с 98,3 процента повече в сравнение с предходната седмица, съобщиха от Областния кризисен щаб. 284 сред тях са