В ХОД СА РЕМОНТИТЕ НА 22 УЛИЦИ, ВКЛЮЧЕНИ В КАПИТАЛОВАТА ПРОГРАМА НА ОБЩИНА КОТЕЛ

В ХОД СА РЕМОНТИТЕ НА 22 УЛИЦИ, ВКЛЮЧЕНИ В КАПИТАЛОВАТА ПРОГРАМА НА ОБЩИНА КОТЕЛ

В ход са ремонтите на уличната мрежа в Котел и населените места от общината, заложени в капиталовата програма на администрацията. По тази програма ще бъдат обновени общо 22 улици. 5 от тях са на територията на града, а 17 в населените места в общината.

Предвидените за асфалтиране улици в Котел са ул. „Хаджи Къна Боева“, ул. „Стара планина“, улица в кв. „Изток“, ул. „Йордан Йовков“ и ул. „Злостен“. На 10 от всичките предвидени улици за ремонт в населените места от общината ще бъде положен асфалт, а на 7 – бетонова настилка.

Две от улиците, на които ще се положи асфалт са в село Ябланово. Това са улиците: „Сакар“ и „Стара планина“. Асфалтирани ще бъдат също по две улици в селата Пъдарево и Филаретово – ул. „Георги Ст. Раковски“ и „Вела Пеева“ в Пъдарево и ул. „Георги Ст. Раковски“ и  ул. „Сава Филаретов“ в Филаретово. В селата Тича, Кипилово, Боринци и Соколарци, асфалт ще се положи на улиците, както следва: ул. „Захарий Стоянов“, с. Тича, ул. „Хаджи Димитър“, с. Кипилово и по една улица в селата Боринци и Соколарци.

Бетонова настилка ще бъде положена на три улици в с. Градец – две в кв. „Изток“ и една в кв. „Запад“, две улици в с. Орлово и по една улица в селата Остра могила и Малко село. Нови тротоарни настилки ще бъдат поставени на ул. „Георги Аврамов“ и ул. Стоян Божилчев“ в с. Мокрен.

В капиталовата програма на Община Котел са включени и 20 улици, за които предстоят сключвания на договори с фирми-изпълнители, полагащи асфалтова или бетонова настилка.

Ето и предвидените улици: кв. „Изток“, гр. Котел – три улици, с. Мокрен – ул. „Сладка чешма“, с. Пъдарево – ул. „1 май“, кв. „Запад“, с. Градец – две улици, с. Соколарци – две улици. По една улица ще се ремонтира в селата Орлово,  Малко село, с. Кипилово – ул. „Кирил и Методий“ и с. Филаретово – ул. „Младост“. В с. Ябланово ремонтирани ще бъдат улиците: „Никола Вапцаров“, „Котленски проход“ и „Гранит“.

На 2 участъка по ул. „Гърневец“ в Котел и улици в кв. „Запад“, с. Градец  ще бъде положена бетонова настилка.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЛАБОРАТОРИЯ "ЛИНА" ЩЕ ИМА ДЕЖУРНИ МАНИПУЛАЦИОННИ НА 22 СЕПТЕМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЪДЕЩИ ПАРТНЬОРСКИ ИНИЦИАТИВИ ОБСЪДИХА КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ И КМЕТЪТ НА ТЕКИРДАГ

Реализацията на бъдещи съвместни проекти обсъдиха днес във видеоконферентна връзка кметът Стефан Радев и колегата му Кадир Албайрак – кмет на Голяма община Текирдаг. Турският град е побратимен на Сливен

Новини Сливен

ОТЛИЧНИКЪТ

За първите три месеца от годината ДКЦ-1 е реализирало чиста печалба от 60 000 лева, което е един изключително добър резултат. Това съобщиха пред Sliveninfo от Община Сливен. Основен „виновник“

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД ПРЕДЛАГА НА АБОНАТИТЕ СИ СКЛЮЧВАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ ДОГОВОРИ С ОТСТЪПКИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ И БИТОВА ГОРЕЩА ВОДА

Здравейте, инж. Костов, миналата седмица обявихте, че от 15 октомври стартира кампанията по подписването на индивидуални договори, нали така? Да, точно така! За поредна година даваме възможност на абонатите си