В СЛИВЕН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАЛОЖИ НА МЕНИДЖЪР, УЧРЕДЯВАЙКИ СТРУКТУРАТА НА „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“
август 28, 2020 3443 Прегледи

В СЛИВЕН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАЛОЖИ НА МЕНИДЖЪР, УЧРЕДЯВАЙКИ СТРУКТУРАТА НА „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“

Цветан Цветанов видя „огромен дефицит в законодателството“

Оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов показва огромен дефицит в законодателството и в това, което трябва да се реализира в съдебната реформа. Това заяви бившият втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов при посещение в Сливен, където учреди звено на бъдещата си партия „Републиканци за България“.

„Това означава, че всъщност, това, което ни беше представено само преди няколко седмици (проект за нова конституция – бел. ред.), е било само представяне на нещо, което да отложи вземането на важните решения за страната. Аз съм убеден, че това, което се случи с оставката на Данаил Кирилов, показва огромен дефицит в законодателството и в това, което трябва да се реализира по тема съдебна реформа“., каза Цветанов, цитиран от БНР.

Той се обяви за предсрочни избори, а в следващия парламент би сътрудничил с ГЕРБ „на принципна основа“.

Учредителната сбирка на „Републиканци за България“ се проведе в четвъртък вечерта в ресторант „Secret Garden“. За областен координатор на бъдещата партия бе определен мениджърът в „Ретал“ Недко Недев, който има и собствен бизнес.

„Ще имаме структури във всичките четири общини на областта. Някъде вече сме се спрели на хора, другаде търсим. На 27 септември делегати от цялата Сливенска област ще участват при учредяването на партията, а след това започваме подготовка за изборите“, каза Недко Недев пред Sliveninfo.

Младежки координатор на „Републиканци за България“ в Сливен става Христо Козарев, който е студент в Аграрен университет – Пловдив.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПАРТИЯТА НА СЛАВИ УДАРИ ДЕСЯТКАТА, ЗАЛАГАЙКИ НА БИЗНЕСМЕНА ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

140-МЕТРОВ ТРИБАГРЕНИК ЗА ТРЕТИ МАРТ В СЛИВЕН

Община Сливен вади 140-метров трибагреник за Трети март. Огромното по размер знаме в момента се шие, научи Sliveninfo. То ще бъде развято от военни на националния празник, когато се навършват

Новини Сливен

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ НА КАРТИНИ В СЪДЕБНАТА ПАЛАТА НА СЛИВЕН

Благотворителни събития организира в навечерието на Коледа Дружеството на художниците в Сливен. То беше пререгистрирано на 7.12. 2017, прие 10 нови членове и избра ново ръководство с председател Бурхан Капсъзов.

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗПЛАТИ ОСТАТЪКА ОТ БЕЗЛИХВЕНИЯ ЗАЕМ

Община Сливен изплати наведнъж остатъка от безлихвения заем в размер на 2,5 милиона лева. Първата половина от 2,5 милиона лева беше приспадната през януари от целевата държавна субсидия за 2020