В СЛИВЕН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАЛОЖИ НА МЕНИДЖЪР, УЧРЕДЯВАЙКИ СТРУКТУРАТА НА „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“
28.08.2020 4347 Прегледи

В СЛИВЕН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАЛОЖИ НА МЕНИДЖЪР, УЧРЕДЯВАЙКИ СТРУКТУРАТА НА „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“

Цветан Цветанов видя „огромен дефицит в законодателството“

Оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов показва огромен дефицит в законодателството и в това, което трябва да се реализира в съдебната реформа. Това заяви бившият втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов при посещение в Сливен, където учреди звено на бъдещата си партия „Републиканци за България“.

„Това означава, че всъщност, това, което ни беше представено само преди няколко седмици (проект за нова конституция – бел. ред.), е било само представяне на нещо, което да отложи вземането на важните решения за страната. Аз съм убеден, че това, което се случи с оставката на Данаил Кирилов, показва огромен дефицит в законодателството и в това, което трябва да се реализира по тема съдебна реформа“., каза Цветанов, цитиран от БНР.

Той се обяви за предсрочни избори, а в следващия парламент би сътрудничил с ГЕРБ „на принципна основа“.

Учредителната сбирка на „Републиканци за България“ се проведе в четвъртък вечерта в ресторант „Secret Garden“. За областен координатор на бъдещата партия бе определен мениджърът в „Ретал“ Недко Недев, който има и собствен бизнес.

„Ще имаме структури във всичките четири общини на областта. Някъде вече сме се спрели на хора, другаде търсим. На 27 септември делегати от цялата Сливенска област ще участват при учредяването на партията, а след това започваме подготовка за изборите“, каза Недко Недев пред Sliveninfo.

Младежки координатор на „Републиканци за България“ в Сливен става Христо Козарев, който е студент в Аграрен университет – Пловдив.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПАРТИЯТА НА СЛАВИ УДАРИ ДЕСЯТКАТА, ЗАЛАГАЙКИ НА БИЗНЕСМЕНА ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШЕСТИ БЕЗПЛАТЕН КАСТРАЦИОНЕН МАРАТОН В СЛИВЕН

Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари и техници от ASNI пристига отново в Сливен. Те ще осъществят 6-та поредна безплатна кампания за кастрация на домашни любимци, дворни кучета и котки и

Новини Сливен

КРАСЕН КРАЛЕВ В СЛИВЕН: ЩЕ РЕКОНСТРУИРАМЕ ТЕРЕНА НА ВОЕННИЯ СТАДИОН. МИСЛИМ ЗА СПОРТНА ЗАЛА С 1000 МЕСТА

Допълнителни инвестиции в спортна инфраструктура в Сливен и региона обеща министърът на младежта и спорта и водач на листата на ГЕРБ/СДС в Русе Красен Кралев. Днес той се срещна в

Новини Сливен

ПАДНА ПОКРИВЪТ НА УЧИЛИЩЕ “ АНТОН ИВАНОВ КАМБУРОВ „

Падна покривът на бившето училище „Антон Иванов Камбуров“, което се намира в сливенския квартал „Клуцохор“. Школото бе закрито през 2008 г. и вече 10 години сградата се руши. Покривът падна