В СЛИВЕН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАЛОЖИ НА МЕНИДЖЪР, УЧРЕДЯВАЙКИ СТРУКТУРАТА НА „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“
август 28, 2020 2781 Прегледи

В СЛИВЕН ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗАЛОЖИ НА МЕНИДЖЪР, УЧРЕДЯВАЙКИ СТРУКТУРАТА НА „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ“

Цветан Цветанов видя „огромен дефицит в законодателството“

Оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов показва огромен дефицит в законодателството и в това, което трябва да се реализира в съдебната реформа. Това заяви бившият втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов при посещение в Сливен, където учреди звено на бъдещата си партия „Републиканци за България“.

„Това означава, че всъщност, това, което ни беше представено само преди няколко седмици (проект за нова конституция – бел. ред.), е било само представяне на нещо, което да отложи вземането на важните решения за страната. Аз съм убеден, че това, което се случи с оставката на Данаил Кирилов, показва огромен дефицит в законодателството и в това, което трябва да се реализира по тема съдебна реформа“., каза Цветанов, цитиран от БНР.

Той се обяви за предсрочни избори, а в следващия парламент би сътрудничил с ГЕРБ „на принципна основа“.

Учредителната сбирка на „Републиканци за България“ се проведе в четвъртък вечерта в ресторант „Secret Garden“. За областен координатор на бъдещата партия бе определен мениджърът в „Ретал“ Недко Недев, който има и собствен бизнес.

„Ще имаме структури във всичките четири общини на областта. Някъде вече сме се спрели на хора, другаде търсим. На 27 септември делегати от цялата Сливенска област ще участват при учредяването на партията, а след това започваме подготовка за изборите“, каза Недко Недев пред Sliveninfo.

Младежки координатор на „Републиканци за България“ в Сливен става Христо Козарев, който е студент в Аграрен университет – Пловдив.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПАРТИЯТА НА СЛАВИ УДАРИ ДЕСЯТКАТА, ЗАЛАГАЙКИ НА БИЗНЕСМЕНА ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ НА ЖЕНА ЗА ДРОГА

Днес в 00,55 часа екип на група „Охрана на обществения ред“ при осъществяване на патрулна дейност в град Сливен е спрял за проверка лек автомобил „Дачия“. В хода на проверката,

Новини Сливен

В НОВА ЗАГОРА АРЕСТУВАХА МЪЖ С 15 ДОЗИ ХЕРОИН

Новозагорски криминалисти хванаха 30-годишен мъж с 15 дози хероин и два пакета с метамфетамин. Проверката в дома на 30-годишния К.Я. е извършена на 19 септември в хода на ежедневния контрол

Новини Сливен

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА ВРЪЧИ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ЗЛАТЕН ПЛАКЕТ

Специално изработен плакет по повод честванията на 140-та годишнина от приемането на Търновската конституция получи кметът Стефан Радев по време на срещата си с председателя на 44-то Народно събрание Цвета