В СЛИВЕН СЕ СЪСТОЯ ТЪРЖЕСТВЕНО ЧЕСТВАНЕ ПО ПОВОД 143 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ
04.07.2022 1024 Прегледи

В СЛИВЕН СЕ СЪСТОЯ ТЪРЖЕСТВЕНО ЧЕСТВАНЕ ПО ПОВОД 143 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

В навечерието на професионалния празник на служителите от Министерството на вътрешните работи – 5 юли, в Сливен днес се състоя тържествено честване за отбелязване на значимата дата за всички работещи в структурите на вътрешното ведомство. На 5 юли се навършват и 143 години от създаването на МВР.

По време на награждаването на отличените с награди, грамоти и поощрения служители от вътрешното министерство, кметът Стефан Радев, от свое и от името на цялата сливенска общност, изказа благодарност към органите на реда и към огнеборците, за труда и ежедневните усилия в името на обществения ред и сигурност на гражданите.
„Благодарение на всички вас ние живеем по-спокойно и в една по-сигурна и уредена държава! Искам да ви уверя, че в лицето на Община Сливен, ще намирате партньор, който винаги ще застава зад държавността, зад обществения ред, като гарант за спокоен живот!“, заяви кметът Радев.

Празничното честване днес започна на площад „Хаджи Димитър“, където бе отслужен тържествен молебен за здраве, закрила и успех на полицейските части, знамената на Република България, както и представителното знаме на Областна дирекция на МВР-Сливен.

Тържествената церемония продължи с поднасяне на венци и цветя на признателност пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци. В него се включиха кметът Стефан Радев, директорът на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков, председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, областният управител Веселин Вълчев, директорът на Районна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“-Сливен – комисар Владимир Демирев, директори и представители на институции и висши учебни заведения в града, граждани и др.

Предишна ПИЯНА ШОФЬОРКА НА ПОРШЕ СЪБРА ПОГЛЕДИТЕ НА СЛИВЕНСКИТЕ ПОЛИЦАИ
Следваща МИНИСТЕРСКА НАГРАДА ЗА ДИРЕКТОРА НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН РАЗШИРИ ИКОНОМИЧЕСКИЯ СИ ПРОФИЛ С ДВА НОВИ ПРОДУКТА, НАСОЧЕНИ КЪМ ПОТЕНЦИАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ

Два нови информационни проекта, свързани с инвестиционната визия на Община Сливен, бяха представени днес на брифинг на кмета Стефан Радев. Те отговарят на въпроса „Защо регион Сливен е привлекателна дестинация

Новини Сливен

ЗАПОЧНА ПЛАЩАНЕТО НА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ В ОБЩИНА ТВЪРДИЦА

На 16 януари 2018 г. стартира плащането на местни данъци и такси в Община Твърдица, открита по традиция от кмета на Общината, който пръв заплати своите данъци в касата. Няма

Новини Сливен

ГОРЯ КЪЩА В ТВЪРДИЦА

На 19 септември, около 19,20 часа, в град Твърдица е възникнал пожар в къща, собственост на 64-годишен мъж. Произшествието е ликвидирано в 19,45 часа от един екип на РСПБЗН-Твърдица. Пострадали