В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕЖДА IV-ЯТ НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА
30.03.2024 1567 Прегледи

В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕЖДА IV-ЯТ НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Четвъртият национален форум по дентална медицина „Стоте войводи“ се провежда в Сливен. Той се организира от Районната колегия на Българския зъболекарски съюз. На него присъстват специалисти по дентална медицина от цялата страна, както и студенти. На откриването гости бяха кметът Стефан Радев,  председателят на Общинския съвет Димитър Митев,  д-р Николай Шарков – председател на Българския зъболекарски съюз и членове на управителния съвет на организацията.

Кметът поздрави участниците и организаторите на престижния форум.

„Вашата професия е изпълнена с предизвикателства и може би една от най-динамични развиващите се области в медицината. Продължавайте да влагате енергия и сърце в това, което правите“, каза кметът.
Д-р Шарков заяви, че форумът вече е станал традиция и трябва да продължи да се утвърждава. Приветствие отправи и домакинът на събитието – председателят на Регионалната колеги на зъболекарския съюз в Сливен – д-р Иван Данчев.
В програмата на еднодневния форум са включени две сесии, които поставят актуални за денталната медицина теми. Лектори са специалисти от Измир – Турция, Пловдив и София.
Форумът е акредитиран по програмата за продължаващо медицинско обучение на лекарите по дентална медицина. Участниците получават сертификат със съответен кредит от задължителните часове за тяхното обучение.
Предишна УЧЕНИЦИ ПРЕДСТАВИХА ВАЖНИТЕ ДАТИ В КАЛЕНДАРА НА ПЪРВИЯ ПРАЗНИК "ПРЕГЛЕД НА ИЗКУСТВАТА"
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 16.07 /четвъртък/ поради извършване на ремонтни работи е прекъснато водоподаването в района на булеварда и част от Центъра до 14.00ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

ВАКСИНАЦИОННИ ПУНКТОВЕ В СЛИВЕН

Мобилен ваксинационенкабинeт за поставяне на ваксини срещу COVID-19 е разположен до административната сграда на Общински пазар Сливен. Временният имунизационен пункт ще работи на 20. (сряда), 21.(четвъртък) и 22. октомври (петък)

Новини Сливен

НЧ „ХРИСТО БОТЕВ – 1920“ ОТБЕЛЯЗА 75 ГОДИНИ ОТ СПАСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРЕИ

Народното читалище „Христо  Ботев – 1920“ в новозагорското село Млекарево се включи в серията от инициативи в Сливенска област, посветени на 75-тата годишнина от спасяването на българските евреи. Жителите на селото