В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕЖДА ЗАСЕДАНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ НА СЕКРЕТАРИТЕ НА ОБЩИНИ В БЪЛГАРИЯ

В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕЖДА ЗАСЕДАНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ НА СЕКРЕТАРИТЕ НА ОБЩИНИ В БЪЛГАРИЯ

Община Сливен е домакин на Разширено заседание на Управителния съвет на Националната асоциация на секретарите на общини в България. Това е първото заседание на Валя Радева като председател на Асоциацията, след като беше избрана за неин ръководител в края на лятото. В началото кметът Стефан Радев приветства гостите и ги запозна с културно-историческите особености на Сливен.

„Много се радвам, че толкова представители на български общини са ни на гости. Знам, че имате нов мандат на Асоциацията. Радвам се, че нашият колега Валя Радева е получила доверието на членовете. Надявам се да имате ползотворна работа през следващия мандат“, каза кметът.

Той изрази надежда гласът на всички организации на общините в България да имат по-голяма чуваемост на национално ниво.
„Сигурно всеки от вас може да предложи промени, които трябва да подобрят работата на общините. Към този момент проблемите ни са много подобни на тези на колегите от почти всички общини в България. Респективно и възможностите ни са аналогични“, посочи Радев.

Той заяви, че се разчита много на професионалистите от общинските администрации и се надява през следващите години да бъдат привлечени млади, можещи и мотивирани хора в тях.

Стефан Радев получи подарък от Националната асоциация на секретарите на общини в България.

„Благодарим ви за домакинството, на вас и на госпожа Радева. Искам от името на колегите да ви пожелая здраве, на целия ви екип и на всички жители на Сливен. Убедени сме, че с вашия екип ще се справите с трудностите. Те са такива при вас, такива са и в цяла България, в период на изпитания, с който ще се справим. Пожелаваме ви много успех, да сбъднете мечтите си като кмет и да промените Сливен към още по-добро. Пожелаваме ви след години да бъдете удовлетворен от постигнатото“, каза секретарят на Община Свелиево Румяна Дъчева, която е заместник-председател на Управителния съвет на Асоциацията.
От своя страна Валя Радева благодари на колегите си за оказаното й доверие да поеме организацията и пожела ползотворна работа на всички.

„Вярвам, че с общи усилия можем да постигнем целите си и да подобряваме заедно нашите общини“, заяви Радева.
В дневния ред на заседанието са включени отчет за изпълненията на решенията на Управителния съвет, обсъждане и планиране на бъдещи дейности на асоциацията, разглеждане на актуални въпроси, свързани с работата на секретарите и други.

Предишна 63 ПРОВЕРКИ ЗА СПАЗВАНЕ НА МЕРКИТЕ СА ИЗВЪРШЕНИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ПРОГРАМАТА НА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР- СЛИВЕН ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

26-ГОДИШНА ШОФЬОРКА БЛЪСНА 5-ГОДИШНО ДЕТЕ

На 03 март, в 12,40 часа, е получено съобщение за настъпило пътно произшествие в село Тополчане. Инцидентът е възникнал на ул.“Максим Горки“ в селото между лек автомобил „Алфа Ромео“, управляван

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ УЧЕНИЦИ ПОЛОЖИХА КЛЕТВА НА ПЪРВОКЛАСНИКА

Над 200 ученици от първи и втори клас от СУ „Константин Константинов“ в Сливен днес положиха Клетва на първокласника. Заради сложната обстановка миналата година, свързана с обявеното извънредно положение в

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ТЕЛЕФОНЕН ИЗМАМНИК В НОВА ЗАГОРА

Криминалистите започват работа по случая около 18,00 часа на 11 октомври, след като 57-годишен мъж от град Нова Загора е съобщил, че майка му е станала жертва на телефонна измама.