В СЛИВЕН ПРЕДСТОИ ЧЕТВЪРТИ ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ
април 15, 2022 3059 Прегледи

В СЛИВЕН ПРЕДСТОИ ЧЕТВЪРТИ ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Четвърти фермерски пазар за производители ще се проведе в Сливен утре, 16 април. Обичайно, той ще бъде позициониран пред сградата на Общината. 12 на брой шатри ще предлагат на вниманието на посетителите разнообразна местна продукция. Всеки желаещ да посети фермерския пазар може да го направи от 9 до 18 ч.
По идея на кмета Стефан Радев пазарът стартира миналата година, като амбицията е той да се провежда ежемесечно. Според сливенския градоначалник,  от една страна местните производители на храни ще получат стимул и подкрепа в своята дейност, от друга – предлага изобилие и достъп на гражданите до традиционните български продукти.

Предишна КОЛА УДАРИ КОН НА ПЪТЯ, МЛАД МЪЖ Е РАНЕН
Следваща ВАЛЕНТИН ДОЙЧИНОВ ОСИГУРИ 100-ГОДИШЕН АВТОМОБИЛ ЗА РЕТРО ПАРАДА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ЗА НОМИНАЦИИ ЗА НАГРАДИТЕ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ И „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ ЗА 2020 ГОДИНА

На основание чл. 51, т. 1 и 3 и чл. 53, т.1 и 3 от Наредбата за символиката на Община Сливен /приета с Реш. № 1244/24.04.2014 г., изм. с Реш.

Новини Сливен

ОПИТ № 6

Община Сливен ще опита да продаде сградата на бившата Популярна банка. За шести път. Кметът на общината Стефан Радев предлага на общинските съветници да му възложат провеждането на публичен търг

Новини Сливен

ОСЪДИХА ЖИВОТНОВЪД, МАМИЛ ДЪРЖАВАТА С МНИМИ ОВЦЕ

На 04.04.2022 г. Окръжен съд – Сливен постанови определение по НОХД 55/2022 г., образувано по внесен от Окръжна прокуратура – Сливен обвинителен акт против Г. С. Г. за извършени престъпления