В СЛИВЕН МЕЧО И БЕДИ СЪЗДАДОХА НАЙ-МОДЕРНАТА У НАС МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЗАЛА
април 21, 2019 6725 Прегледи

В СЛИВЕН МЕЧО И БЕДИ СЪЗДАДОХА НАЙ-МОДЕРНАТА У НАС МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ЗАЛА

Той се казва Мехмед Мехмедов. Възпитаник е на спортно училище „Димитър Рохов” в Сливен. Мехмед Мехмедов е изявен акробат и цирков артист. Някогашен републикански шампион по акробатика. Повече от 20г. Мечо, както го наричат всички, работи зад граница, където си партнира с феноменалния Енчо Керязов.

Тя се казва Бернадет. Наричат я Беди. Унгарка е. Беди е жената до Мечо. И в залата, и в живота.

Мечо и Беди създадоха Extreme zone – най-модерната в България мултифункционална зала за тренировки. Тя се намира до Новоселския мост, между двата високи блока – единият на ул.„Раковски” 80, а другият на бул. „Христо Ботев” 47. Тук е отворено всеки ден от 17ч..

„Открихме залата на 8-ми април. Единствено тук предлагаме спининг – бързи колела с различни нива на трудност и бързина. Аз водя упражненията с различно темпо, а времетраенето е 45 минути. За това време се изразходват от 500 до 1500 калории, в зависимост от интензивността”, заяви Мехмед Мехмедов пред Sliveninfo.bg.

Беди води TRX тренировки, които са с колани, окачени на тавана. Тренира се под напора на собственото тегло.

В  Extreme zone се предлагат още няколко вида тренировки, които са много популярни в САЩ и Западна Европа, където Мечо и Беди са работили доскоро. Това са Body Combat, Core, Lady, Pump.

Sliveninfo ще разкаже за всяка от тях през следващите седмици.

„Специален гост в нашата зала ще бъде Енчо Керязов, който ни е приятел и колега. С него сме работили много години заедно”, каза Мехмед Мехмедов.

 

Георги Мангинов

SPINNING
TRX
Предишна БАЛАНСЬОРЪТ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЧАТБОТЪТ СКИЛИ – ВЕЧЕ НА САЙТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Чатбот платформата Скили беше предоставена безплатно на Община Сливен от българска IT компания, която я разработи по повод пандемията от Ковид 19. Чатботът отговаря на най-важните въпроси, свързани с превенция на

Новини Сливен

КОТЕЛ БИЕ СЛИВЕН ПО ПОСЕЩЕНИЕ НА НОЩНИ БАРОВЕ ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ

Специализирана операция за противодействие на престъпленията свързани с разпространение на наркотични вещества,  установяване на малолетни и непълнолетни лица в питейните и увеселителни заведения след 22.00 часа без пълнолетен придружител и

Новини Сливен

СТАРТИРАХА ОТЧЕТНО – ИЗБОРНИТЕ КОНФЕРЕНЦИИ НА ДПС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Вътрешнопартийната кампания за избори в ДПС е в пълен ход. Вече се проведоха две от общинските конференции на партията. „В Нова Загора структурата избра за председател Асен Божидаров, който до

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

sixteen − seven =