В СЛИВЕН ВЕЧЕ ИМА МАГАЗИН ЗА ДОБЪР СЪН
25.06.2024 2512 Прегледи

В СЛИВЕН ВЕЧЕ ИМА МАГАЗИН ЗА ДОБЪР СЪН

Не е шега. В Сливен вече има магазин за добър сън. Намира се на бул. „Бургаско шосе“ 55, а негов собственик е Гроздьо Хорделов. В магазина се предлагат най-качествените матраци в цяла Югоизточна България.

42-годишният бизнесмен е икономист по образование и производител на мебели по професия. Повече от 20 години Гроздьо Хорделов произвежда мебели с бранда „Примавера студио“. Дружеството му работи с 4-ма дизайнери в страната основно по индивидуални проекти.

„Винаги съм предлагал матраци. Сега просто реших да има място, където клиентите да ги пробват и пипнат“, споделя бизнесменът.

В магазина се предлагат италианските матраци Magniflex, чиято гаранция започва от 15 г. и стига до живот.

Този тип матраци са насочени към крайния клиент, за дома са.

На бул. „Бургаско шосе“ 55 може да откриете и друг тип италиански матраци – iSleep.

В магазина се предлагат и едни от най-добрите матраци в Европа –  Hespo. Те са предназначени основно за хотели. Фирмата е хърватска и зарежда с продукцията най-големите хотелски вериги в света.

Изключително качествените възглавници Technogel са част от асортимента на магазина. В който има още видове възглавници, протектори, подматрачни рамки. Изобщо, всичко за един добър сън.

„Продукцията ни е от най-нисък до най-висок клас. Насочена е към всеки клиент. Със сигурност, който ни потърси, ще остане доволен“, категоричен е  Гроздьо Хорделов.

Дружеството има и онлайн магазин с адрес mattress.bg

Предишна ПО-МАЛКО ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ И РАНЕНИ В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ПЪРВОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА ГОДИНАТА
Следваща ЗАПОЧНА НАБИРАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА САНИРАНЕ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ОТКРИВА ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДБОР НА СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ

Общински съвет Сливен, на основание чл.68, ал.1 и ал.3 от Закона за съдебната власт, чл. 21, ал.1, т. 23 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и Решение №

Новини Сливен

ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

На 31.10.2019 г. Е. Миролио ЕАД празнува откриването на аутлет търговски обект  ДиКа в Сливен. Новият аутлет магазин се намира на входа на централата на Е. Миролио ЕАД в Индустриалната

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА НАПАДЕНИЕ НАД МЕДИК В СЛИВЕН

35-годишен мъж е задържан за 24 часа за причиняване на лека телесна повреда на медицинско лице в болнично заведение в град Сливен. Сигналът е получен на 2 февруари в 16,20