В СЕЛО ЯБЛАНОВО СЕ ПРОВЕДЕ ТРАДИЦИОННИЯТ СЪБОР „ГЕРЛОВО ПЕЕ И ТАНЦУВА“
юли 5, 2021 447 Прегледи

В СЕЛО ЯБЛАНОВО СЕ ПРОВЕДЕ ТРАДИЦИОННИЯТ СЪБОР „ГЕРЛОВО ПЕЕ И ТАНЦУВА“

В село Ябланово се проведе традиционният събор “Герлово пее и танцува”. Илхан Кючюк, президент на партията на европейските либерали и евродепутат от ДПС, поздрави жителите на селото, призовавайки ги за толерантност и рестарт на държавността.

„Жителите на това прекрасно с. Ябланово са толкова топли и искрени хора, заедно споделяме еднакви мечти, ценности и разбирания за бъдещето на нашата родина.

Имаме смелостта да поискаме доверието на всеки български гражданин, защото знаем, че ние в ДПС винаги държим на думата си, а делата са определящи за правенето на политика!“, заяви европолитикът.

Джейхан Ибрямов – водач на листата на област Търговище и член на ЦОБ, също отправи поздравителен адрес към присъстващите и се обърна към политическите сили с призив за консенсус, обединение и заедност.

ДПС има план как да ги осъществи – с много хъс, знания, опит и подготвени кадри.

Мустафа Мустафов – областен председател на ДПС Сливен и кандидат за народен представител, благодари за гласуваното доверие и сподели желанието си за равенство и сплотеност.

„Моят призив е да се обединим в името на силна държава с работещи институции, на бъдеще, което гарантира, че децата ни ще останат да учат, живеят и се развиват тук“, написа водачът на листата за Сливенски регион Хатидже Георгиева.

На събора присъстваха и Имрен Мехмедова, кандидат за народен представител от листата на ДПС в Търговище, инж. Ешреф Ешрефов – кмет на община Омуртаг, Мердин Байрам – кмет на община Върбица, Тургут Шентюрк – кмет на Салък махале Чорлу, Владимир Мартинов – общински председател на ДПС Котел и кандидат за народен представител, кметове на малки населени места и общински съветници.

През седмицата кандидатите за народни представители от ДПС в региона обсъдиха проблемите и нуждите на жителите на селата в община Котел. „Събрахме много положителна енергия. Продължаваме да се борим за по – добър живот, който хората заслужават! А най-добрият начин за това е рамо до рамо с тях“, сподели след срещите си водачът на листата в 21 МИР Хатидже Георгиева.

С номер 7 за по-добро бъдеще за децата ни!

За рестарт на държавността!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща 3 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В НОВА ЗАГОРА ЗАЛОВИХА КРАДЦИ НА МЕТАЛНИ ТРЪБИ

На 24 март, в 19,10 часа, в дежурната част на РУ-Нова Загора е получен сигнал за извършена кражба на метални тръби от жилищен имот  в град Нова Загора. Незабавно са

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР ЩЕ ЗАРАДВА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА КЛАСИЧЕСКАТА МУЗИКА С КОНЦЕРТ В ЧЕТВЪРТЪК

Произведения от Едвард Григ, Сергей Прокофиев и Александър Текелиев ще изпълни Сливенският симфоничен оркестър в четвъртък. Концертът ще се състои в зала „Сливен“ от 19 часа. Гост-диригент ще бъде Инна

Новини Сливен

8-ГОДИШНАТА ДАРЕНА ПЕТКОВА ОТ СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ПЪРВА НАГРАДА В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС НА „НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ“ АД

8-годишната Дарена Петкова от Сливен спечели първа награда в националния конкурс на фирма „Напоителни системи“ АД на тема ,,Водата и изменението на климата“. Дарена грабна големия приз със своята рисунка