В СЕЛО ЯБЛАНОВО СЕ ПРОВЕДЕ ТРАДИЦИОННИЯТ СЪБОР „ГЕРЛОВО ПЕЕ И ТАНЦУВА“
юли 5, 2021 963 Прегледи

В СЕЛО ЯБЛАНОВО СЕ ПРОВЕДЕ ТРАДИЦИОННИЯТ СЪБОР „ГЕРЛОВО ПЕЕ И ТАНЦУВА“

В село Ябланово се проведе традиционният събор “Герлово пее и танцува”. Илхан Кючюк, президент на партията на европейските либерали и евродепутат от ДПС, поздрави жителите на селото, призовавайки ги за толерантност и рестарт на държавността.

„Жителите на това прекрасно с. Ябланово са толкова топли и искрени хора, заедно споделяме еднакви мечти, ценности и разбирания за бъдещето на нашата родина.

Имаме смелостта да поискаме доверието на всеки български гражданин, защото знаем, че ние в ДПС винаги държим на думата си, а делата са определящи за правенето на политика!“, заяви европолитикът.

Джейхан Ибрямов – водач на листата на област Търговище и член на ЦОБ, също отправи поздравителен адрес към присъстващите и се обърна към политическите сили с призив за консенсус, обединение и заедност.

ДПС има план как да ги осъществи – с много хъс, знания, опит и подготвени кадри.

Мустафа Мустафов – областен председател на ДПС Сливен и кандидат за народен представител, благодари за гласуваното доверие и сподели желанието си за равенство и сплотеност.

„Моят призив е да се обединим в името на силна държава с работещи институции, на бъдеще, което гарантира, че децата ни ще останат да учат, живеят и се развиват тук“, написа водачът на листата за Сливенски регион Хатидже Георгиева.

На събора присъстваха и Имрен Мехмедова, кандидат за народен представител от листата на ДПС в Търговище, инж. Ешреф Ешрефов – кмет на община Омуртаг, Мердин Байрам – кмет на община Върбица, Тургут Шентюрк – кмет на Салък махале Чорлу, Владимир Мартинов – общински председател на ДПС Котел и кандидат за народен представител, кметове на малки населени места и общински съветници.

През седмицата кандидатите за народни представители от ДПС в региона обсъдиха проблемите и нуждите на жителите на селата в община Котел. „Събрахме много положителна енергия. Продължаваме да се борим за по – добър живот, който хората заслужават! А най-добрият начин за това е рамо до рамо с тях“, сподели след срещите си водачът на листата в 21 МИР Хатидже Георгиева.

С номер 7 за по-добро бъдеще за децата ни!

За рестарт на държавността!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща 3 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА COVID-19 ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЛАБОРАТОРИЯ „ЛИНА” ОБЯВЯВА ПРАЗНИЧНОТО СИ РАБОТНО ВРЕМЕ

„ЛИНА” обявява кои нейни лаборатории и манипулационни ще са дежурни в почивните дни за Великден 2022 г. От „ЛИНА” пожелават на всички весело посрещане на светлия празник. Бъдете здрави!  

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗГРАДИ ДОПЪЛНИТЕЛНО УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ ПО ПЪТЯ ЗА ДОЛНА ЛИФТЕНА СТАНЦИЯ

Във връзка с повишаване безопасността и сигурността на движение по пътищата, Община Сливен подобри поетапно уличното осветление по пътя за долна лифтена станция. Районът е със засилено движение, както на

Новини Сливен

ГОЛФ ИЗГОРЯ ТАЗИ НОЩ

Екип на РСПБЗН-Твърдица се е отзовал на сигнал за горящ лек автомобил „Фолксваген Голф“ в село Сборище. Сигналът е получен на 10 януари в 01,18 часа. Произшествието е ликвидирано от