В СЕЛО РАДЕЦКИ, ОБЩ. НОВА ЗАГОРА, СЕ ПРОВЕДОХА ПЪРВИТЕ БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ПО ПРОГРАМАТА „ЗДРАВНА ГРИЖА НА МЯСТО“
04.12.2023 1094 Прегледи

В СЕЛО РАДЕЦКИ, ОБЩ. НОВА ЗАГОРА, СЕ ПРОВЕДОХА ПЪРВИТЕ БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ПО ПРОГРАМАТА „ЗДРАВНА ГРИЖА НА МЯСТО“

4 декември 2023 г. постави началото на новата програма в община Нова Загора „Здравна грижа на място“. По предварително обявения график първото населено място, чиито жители имаха възможността да бъдат прегледани от медицинско лице в родното си село, беше Радецки. По стара традиция, лично кметът на селото Стоян Стоянов посрещна кмета на Община Нова Загора Галя Захариева, заместник-кмета Ивайло Енев и д-р Антония Велева с питка за „Добре дошли!“.

Първите пациенти изказаха задоволството си от новата инициатива и благодариха на общинското ръководство и д-р Велева. Желаещите да бъдат прегледани, бяха посрещнати от отзивчивата лекарка, която започна своя първи работен ден като доброволец в „Здравна грижа на място“.

Здраве и успешно начало пожела и кметът на общината Галя Захариева. С новата програма общинското ръководство, в сътрудничество с МБАЛ  „Света Петка Българска” ЕООД, отбеляза още една реализирана на практика идея, в полза на жителите на общината.

Предишна ПРОКУРАТУРАТА В СЛИВЕН ИСКА ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА НАСИЛНИКА, БИЛ ЖЕНА
Следваща ДЕСЕТИ ДЕН БЕЗ ТОК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗЛОЖБА, ПОСВЕТЕНА НА 150-ТАТА ГОДИШНИНА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ, ГОСТУВА В СЛИВЕН

Изложба „150 години Българска академия на науките” е уредена в Националния музей на текстилната индустрия в Сливен на пл. „Стоил войвода” 3. Нейното гостуване се организира от  Регионален академичен център

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 13 ЮНИ

Сливенският симфоничен оркестър ще зарадва почитателите на класическата музика с концерт на 13 юни. На сцената на зала „Сливен“ ще звучат произведения от Едвард Григ, Сергей Прокофиев и Александър Текелиев.

Новини Сливен

ХВАНАХА МЪРТВО ПИЯН ПРИ ЖЕГА ОТ 40 ГРАДУСА

Водач с 3,00 промила алкохол е установен при ежедневния полицейски  контрол в малките населени места на община Сливен. В 19,50 часа, на 2 август, в село Желю войвода, полицейски патрулен