СКАНДАЛНО: СДС ИЗКЛЮЧВА ОТ ПАРТИЯТА ОБЛАСТНАТА СТРУКТУРА В СЛИВЕН

СКАНДАЛНО: СДС ИЗКЛЮЧВА ОТ ПАРТИЯТА ОБЛАСТНАТА СТРУКТУРА В СЛИВЕН

СДС ще избира ново ръководство на 12 март. Националният съвет официализира изключването на 4 областни организации – в Бургас, Кюстендил, Сливен и Разград, а сините напускат сградата на „Раковски“ 134.

„Реално става въпрос за отстраняване на неудобния глас вътре в СДС преди националната конференция, която светкавично беше свикана за 12 март. Очевидно се бърза, за да може, докато се решат въпросите, свързани с членството на може би 25% от делегатите на тази конференция – четирите области, да се стигне до служебна победа“, заяви Дончо Златев по БНР.

Дончо Златев открои още липсата на доверие от страна на седесарите и на десните хора към политиката, която води СДС. По думите му красноречив е сривът от 40 000 преференции до 13 000 за кандидати на СДС само за година.

„До края на седмицата ще направя изявление пред Sliveninfo във връзка с изключването. Тогава ще стане ясна позицията на областната структура в Сливен”, каза пред Sliveninfo Пламен Крумов, който е областен председател на СДС в Сливен.

Изключването на сливенската организация е повече от скандално, защото тя винаги е била водеща като изборни резултата. Самият Пламен Крумов нееднократно е получавал най-много преференции в Сливенска област, както и в цяла България. В Сливен СДС успя да вкара двама общински съветници. Факт, който е недостижим за огромната част от структурите на партията в страната.

 

 

Предишна КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР НА ПП ИСКА ОГРАНИЧАВАНЕ НА МАНДАТИТЕ ЗА КМЕТОВЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ
Следваща ПЕТОКЛАСНИКЪТ, ПРОСТРЕЛЯН С ВЪЗДУШНА ПУШКА В СЛИВЕН, Е ВЪН ОТ ОПАСНОСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕВРОПЕЙСКА НОЩ НА УЧЕНИТЕ 2019

На 27 септември България се включва с по-богата програма от всякога преди в Европейската нощ на учените, заедно със стотици градове от цяла Европа. Програмата тази година обхваща повече от

Новини Сливен

ДЪЖДОВНО СБОГУВАНЕ И МНОГО ЕМОЦИИ ЗА ВИПУСК 2021 НА ПМГ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ”

Целеустремени, щастливи, развълнувани и …. мокри. Випуск 2021 на елитната ПМГ „Добри Чинтулов” в Сливен днес каза сбогом на училището. В гимназията се състоя изпращане, а по-късно бяха раздадени и

Новини Сливен

УДЪЛЖАВА СЕ СРОКА ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА РИСУНКИ И/ИЛИ СТИХОТВОРЕНИЯ ЗА СЕМЕЙНИЯ КОНКУРС ОБЯВЕН ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ

Поради големият интерес и постъпили запитвания от родители за конкурса, обявен от Община Котел по повод светлия празник на Въведение Богородично, честван още като Ден на християнското семейство, ви информираме,