В СГРАДИТЕ НА НЧ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ И ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ ЩЕ СЕ ВОДИ УЧЕБЕН ПРОЦЕС
януари 15, 2018 2294 Прегледи

В СГРАДИТЕ НА НЧ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ И ХУМАНИТАРНА ГИМНАЗИЯ ЩЕ СЕ ВОДИ УЧЕБЕН ПРОЦЕС

Запазва се сградата на НЧ „Васил Левски“ и в нея ще се води учебен процес. В момента обаче там има 12 паралелки, а само 9 стаи. Учителите дори нямат учителска стая. Това обяви пред  Sliveninfo Пепа Чиликова, зам.-кмет на Сливен.

„Ако не вземем мерки, следващите две години трябва да бъдат обявени за нулеви в училище „Васил Левски“. С вливането към 3-то училище, това се избягва. Запазва се сградата и на Хуманитарната гимназия, която ще се използва за учебния процес на 5-то училище, в което гимназията ще се влее. През последната година там едва успяха да съберат деца за една паралелка. Силно се надявам хората да разберат, че мерките които вземаме, са наложителни, защото през 2020 година всички училища задължително трябва да са в една смяна“, каза Пепа Чиликова.

 

Предишна ДНЕС Е НАЙ-ДЕПРЕСИРАЩИЯТ ДЕН В ГОДИНАТА
Следваща НЯМА ЗАТВОРЕНИ ПЪТИЩА ОТ РЕПУБЛИКАНСКАТА МРЕЖА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТВОРЧЕСКО ЗАНЯТИЕ НА АКАД. ИВАНКА ДЕНЕВА С УЧЕНИЦИ НА ТЕМА „МОЯТ ГРАД”

По покана на Основно училище „Д-р Иван Селимински” (директор Ваня Пенчева) и учителката Яна Кокошарова, се състоя участие на писателката Иванка Денева в „открито занятие” по посочения въпрос. В навечерието

Новини Сливен

СЛИВЕН ЩЕ ПОЧЕТЕ НА 2 ЮНИ БОТЕВ И ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ

Денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България ще бъде отбелязан на 2 юни, 2018 година. Общоградското поклонение ще започне в 11.45 часа на площад „Хаджи Димитър“.

Новини Сливен

СИНОВЕ ПОБЕДИХА БАЩИ ВЪВ ФУТБОЛЕН МАЧ ПРЕДИ КОЛЕДА

На 23.12.2018г. от 11.00 часа, се проведе Коледно футболно дерби „Бащи срещу синове“. Организатор на  мероприятието бе Народно читалище „Добри Чинтулов 1941“ . Турнирът се проведе  на възобновеното  футболно игрище

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

2 + three =