В „РЕЧИЦА“ КАЗАХА: ГАЗИМ КАЛ, А ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЛЪЖАТ

В „РЕЧИЦА“ КАЗАХА: ГАЗИМ КАЛ, А ТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЛЪЖАТ

„Омръзна ни 30 години едни и същи управници да ни лъжат, то не бе Лечков, то не бе Кольо Милев. Не вярваме вече, че в този квартал ще има канализация, каквото и да ни обещават“. Това казаха хората от „Речица“ на среща с Пламена Петрова – кандидат на Българската социалдемократическата партия за кмет на Сливен.

„Не искаме да чуем нито за политици, нито за проекти. Цял живот газим в кал, децата ни пораснаха така. Това, което искаме е един нормален човек да дойде в общината и да можем да му почукаме на вратата, когато имаме нужда“, бяха категорични от св. „Речица“.

„Няма да ви обещавам нищо, което не е изпълнимо. Аз съм адвокат и съм видяла много, но за мен най-голямото престъпление е да излъжеш и да подведеш, че можеш да свършиш нещо и да не го направиш“. – каза Пламена Петрова.

За съжаление, според нея голямата политика и големите партии отдавна са загубили чувството си към ежедневните болки на хората. Промяна на канализацията в Речица ще започне, защото Европа отпуска големи пари за водни проекти. Въпросът е обаче кога и вай-вече колко качествено и в срок ще се изпълнят проектите, защото преди два мандата Сливен стана „разкопаният град“ заради толкова чакания тогава Воден цикъл.

Предишна СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ ПРЕДСТАВИ ПРЕД ЯПОНСКА ДЕЛЕГАЦИЯ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ИНВЕСТИЦИИ В СЛИВЕН И ОБЩИНАТА
Следваща "РЕЧИЦА" ПОСРЕЩНА РУМЕН БОЗУКОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЪЖ ОТ СЛИВЕН ПОЛУЧИ УСЛОВНА ПРИСЪДА И 10 000 ЛЕВА ГЛОБА ЗА НАРУШАВАНЕ НА КАРАНТИНАТА

Това е трета осъдителна присъда срещу лица, нарушили противоепидемиологичните мерки, постановена по актове на Районна прокуратура – Сливен По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Сливен и след постигнато

Новини Сливен

ЛЕКАР, ЛЮБИТЕЛ НА НАРОДНИТЕ ТАНЦИ, ВЛИЗА В COVID ОТДЕЛЕНИЕТО НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА

Д-р Бисер Карачоров ще лекува болни от коронавирус в Сливен, научи Sliveninfo. В момента той кара едноседмична подготовка в Инфекциозното отделение на Областната болница. Д-р Карачоров е ортопед по специалност.

Новини Сливен

ТРИМА СА ЗАДЪРЖАНИ ТАЗИ НОЩ ЗА ДРОГА

Служители на РУ-Сливен иззеха метамфетамин при проверка на автомобил с трима жители на село Градец. Мъжете са се движили от град Сливен в посока село Градец, когато в 00,30 часа