В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ – СЛИВЕН СЕ СЪСТОЯ СИМВОЛИЧНО ПРИЕМАНЕ НА ВЛАСТТА

В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ – СЛИВЕН СЕ СЪСТОЯ СИМВОЛИЧНО ПРИЕМАНЕ НА ВЛАСТТА

Областният управител на област Сливен Веселин Вълчев официално встъпи в длъжност. Той пое поста от Минчо Афузов с решение на МС от 2 февруари.

В понеделник следобяд, на среща със служителите в администрацията, Минчо Афузов им благодари за проявеното усърдие и постигнатите резултати. „За мен беше чест да работим заедно“, отбеляза той и символично предаде поста на новия областен управител. От своя страна Веселин Вълчев подчерта, че активната работа на областната администрация продължава, в изпълнение на държавните задачи. Двамата си размениха пожелания за здраве и успехи.

Предишна УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА СМЪРТ НА ПЪТЯ В СЛИВЕН
Следваща ВЪЗРАСТЕН МЪЖ ЗАГИНА ОТ ЗАДУШАВАНЕ ПРИ ПОЖАР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА ВАКСИНАЦИЯТА СРЕЩУ COVID-19

Мога ли да се ваксинирам срещу COVID-19, ако вече съм преболедувал? Да. Дори да сте преболедували, съществува риск от повторна инфекция. Все ощеняма категорични данни колко дълго продължава т. нар.

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Тате, може ли да отида на дискотека? – Отивай! Ако видиш там майка ти, кажи й да се прибира! Жена обяснява на мъжа си: – И довечера, когато дойде

Новини Сливен

ЗАЛОВИХА ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ В СЛИВЕН

40-годишен мъж е задържан от служители на участък „Надежда“ за грабеж. На 9 матт криминално проявеният Д.П. е заплашил 58-годишен мъж в района на ЖП гарата в Сливен и му