В НОВА ЗАГОРА ХВАНАХА ТЪРГОВЕЦ НА МЕНТЕТА
21.03.2022 1110 Прегледи

В НОВА ЗАГОРА ХВАНАХА ТЪРГОВЕЦ НА МЕНТЕТА

Екипи на икономическа полиция работят по три случая.Нерегламентирана продажба на стоки на световни марки установили служителите на реда в Нова Загора.  Нарушението е установено на 18 март при проверка на търговски обект на площад “ Търговси“ в града, ползван от 65-годишен местен жител. Той е предал 29 комплекта спортни екипи и дрехи, обозначени с логото на известни марки, които предлагал за продажба без съответния лиценз или разрешение от страна на притежателя на марките. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.172б, ал.1 от НК.

Предишна ХВАНАХА КРАДЦИ В БИВШИЯ ХИМИЧЕСКИ БАТАЛЬОН НА ТРЕТА АРМИЯ
Следваща СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ УДАРИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА КРИПТОВАЛУТА КРАЙ СЕЛО МЕЧКАРЕВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРЕТИЯТ НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА СЕ ПРОВЕДЕ В СЛИВЕН

Над 350 бяха участниците в Третия национален форум по дентална медицина, който се проведе на 26 и 27 март в Сливен. Кметът Стефан Радев приветства денталните специалисти от цяла България

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПИЯН ШОФЬОР В СЛИВЕН

33-годишен водач на лек автомобил „Ситроен” е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена по време на ежедневния контрол по пътна безопасност в град Сливен.

Новини Сливен

СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

Уведомяваме всички наши клиенти от централна градска част, че на 26.02.2020г. от 10:00ч. до 18:00ч. ще бъде спряно топлоподаването, поради отстраняване на възникнала авария. Ръководството се извинява за причинените неудобства.